Elfffcn 29. Haftadayız. Hastane çantasını ne zaman hazırlamalı? Internette bi sürü forum sitelerinde 30. Hafta 32. Hafta falan yazıyor ama bilemedim.
Brcnalprsln Elfffcn sen şimdi den hazırla evdeki hesap çarşıya uymuyo çünkü gece kalma agırlastıkca daha zor 32den sonra ağrı cogaliyo şahsen ben öyle oldum
Srnkrbrn Elfffcn 32 diyolar ama bi risk yoksa bebiş ve senin saglık acından 35 falanda olur bn36 dahaxır ettim sadece depend alıp koymak var onun dısında bekliyo o sekilde 😀
Yprkk Elfffcn ben 32. Haftamda hazırladım canım . Çok ertelememek lazım . Günden güne ağırlaşıyosun çünkü .
Minti Elfffcn 30 da hazır olsun diye okudum her yerde bende hazırladım iyi ki de hazırlamışım çünkü şuan olsa yapamazdım bence hazırla
Srnkrbrn Elfffcn yni sonra içine sinmez ben oyle olurdum çünkü en azından temiz durur valizde durdukca valiz kokusu da oluyor agzı acık kalsada
Sumeyraerva Elfffcn en gec 33 te canta hazir olmali bence iki dogumumuda 37 haftada acil olarak yaptim ikisindede hazirdi cantamkafam da rahatti