minikelma 22 haftalik gebeyim. 3 4 gündür canim acayip şekilde sigara içmek istiyor. Normalde kullanan biri degilim. Kokusundan nefret ederdim. Niye biyle oluyo bilmiyorum. Bugun 1 tane ictim ama hepsini bitirmedim engel olamadim kendime. Suan cok pismanim 🙄. Benim gibi ayni durumda olan var mi.
Yazey minikelma olablir tabi niye olmasın bi kereden bence bişy olmaz bnce dah fazla içmeyin beneğinzin sağlığı için
Berna3434 minikelma bnmde aynı sizin gibiyim normalde sigara kullanmam ama canım sigara istiyor bazen ama ben bebeğime kıyamam içmiyorum o yüzden bnde birde temizlik ürünlerini koklama isteği gelişti resmn bağımlısı gibi cnm cekiyo koklamayi 🙄
minikelma Suheyla19A bana da ilginc geliyor bu durum. Çevremden de bi kac kisiden duydum ama nasil önüne gecerim bilmiyorum
DnzNhr Ya canı tuhaf şeyler çeken var niye yadırgandı anlamıyorum toprak yiyen oje kokusu alçı daha neler neler 🤷🏻♀️🤣
Deletedmom0071 Merak etmeyin bir şey olmaz ☺️🌸 doktorlar burda içen annelere günlük 1-2 tane izin veriyorlar yani öyle yazmışlardı. Lütfen canınızı sıkmayın ☺️
NurdanHakan minikelma rahmetli Ananem derdi dayına hamileyken hiç içmeyen olduğu halde sigara aşerip sigaraya başlamış buralarda da bunu çok duydum
Ebruakky minikelma Ben 🙋♀️ Sigaraya aşermiştim ama içmedim tabi. Sende üzülme doktorlar sigarayı bırakamayanlar için günde bir taneye izin veriyor. Hatta fazlasını içeni bile gördüm burda
minikelma Zaten tövbe bi daha içmem ama dun tutamadim kendimi kizlar. Ne kadar illet biseymis şu sigara 😣