Bu arada doğumunuza ne kadar var bilmiyorum ama Ömer beyin anlaşmalı olduğu hastaneler medistate - Acıbadem ve Çengelköy de bir hastane vardı orası Acıbadem’in fiyatını hiç sormadım ama medistate 6.000 TL aldı Ömer bey benden , Çengelköy deki hastane içinde 2.000 TL demişti ( sezeryan fiyatları ) ameliyattan da korkmayın Ömer bey gerçekten çok iyi bir doktor bana göre tabi, ameliyattan da hiç korkmayın korkulacak gibi değil bol bol kahve için baş ağrısı olmaması için 4-5 güne toparlıyorsunuz 🥰 Sormak istediğiniz bir şey olursa kafanıza takılan her zaman yardımcı olabilirim, şuan sizi çok iyi anlıyorum😊 bu arada medistate tercih ederseniz orası da otel gibiydi, o kadar iyiydi temizliği, bebek ve anneyle ilgisi bu arada medistate olursa çocuk doktoru Betül tavil bana denk gelmişti inşallah size de o denk gelir hem ( ameliyat ve sonraki bakımlar ) tercih etme şansınız olur sa da kesinlikle Betül hanımı tercih edin baya iyi uzmanlık alanında, ben çocuk doktoru olarak etilerde b. Zekai Dinçer’e götürüyorum çok memnunum ( yorumları da çok iyi inceleyin isterseniz ) ama kendisi de mesela Betül hanımda alanında çok iyidir ben uzak kalırsam eğer mutlaka Betül hanım ile devam et demişti bunu da söylemek istedim 😊