Mart_annesi 10+3 haftalik hamileyim ve mide bualntim gitikce artıyor PRİLAM 10 mg kulanyorum ama artık o da işe yaramyor önerisi olan varmıı ??
azizeguneyy Mart_annesi ciddi bir sorun değil bu ben 4. aya kadar mide bulantısı ve kusmalar yaşadım ilaçlar işe yaramadı
seymakumatarnsf Mart_annesi Çok üzgünüm ama hiç bir şey işe yaramıyor. O bulantıyı ne yaparsan yap çekiyorsun. Ben sadece sakız çiğneyince rahatlıyordum. Oda bir kaç dakikalık. Bu durumu hiç bir şey düzeltmiyor😳😒
gulneba Mart_annesi prilamı gece aç karnına kaç tane alıyorsun.Ben 2 tane alıyorum ertesi gün akşamüstuye kadar etkisini gösteriyor üçüncüyüde alsam iyi olacak aslinda ama ikide kaldım ben. Birde bulantıya sakız iyi geliyor
CerenAkbulut Mart_annesi bulantılara bir çözüm yok malesef. 3 ayda 5 kg vermiştim. Değil yemek su bile görmek istemiyordum, tüm gün kusuyordum. Soda limon biraz iyi geldi bide ekmek arası beyaz peynir acıkınca. Biraz sabretmeniz gerekecek 🙏🏻
Sertap_2020 Canım bende malesef 4.ayıma kadar bulantı yaşadım çok zor dönemler geçirdim ama hiç ilaç kullanmadım çok şükür. Benim bulantımı birazda olsa hafifleten şey tuzlu kraker ve bisküviler oldu. 4.ayıma kadar doğru düzgün yemek yemedim diyebilirim. Hep bisküvi krakerle geçti. Sende dene belki rahatlatır 😊
Mart_annesi gulneba evet bende iki tane iciyorum ama artık o bile beni rahtlatmyo bende sakızda ise yaramıyor bide benim bu hafta agzimda metlik tat daha da fazlaştı ve bu yuzdende midem cok bulanıyor 😔😔
gulneba Mart_annesi belkide daha çok erken ben 4.ayıma giribce başladım o zamana kadar 4 kilo vermisim. Birazcık sabir geçecek inşallah.
Haticenurum123 Mart_annesi 32. Haftamdayım hâlâ midem bulaniyor ama üzme kendini dogurunca unutuyor insan bu yaşadıklarını
Mart_annesi Haticenurum123 cok cok zor ama eminmki kucağmıza alınca gecicek hepsi allah seninde yardımcın olsun canmm :))))
Minnos12anne Bn ilac kullnimina karsiyim sonucc olarak sen hamilesin hasta degil mide bulantisi hamileligini saglikli oldgunun belirtisidr ağlasanda szlasanda sabirla beklicen bnm taa 18 haftada durdu