gulkara Merhaba, 21 hafta bitti ben başından beri i çok iştahlı bir hamile olamadım.İlk 3 ay iştahsızlık vardı,sonrasında da kendimi zorlamaya çalıştım ama yine çok iştahlı olamadım. Dr az ama sık ye 7/8 öğün olsun dedi. Şimdi 5.Aydayım ama hala böyle yiyemiyorum ana öğün yedikten sonra bir sonraki öğüne kadar sindirmemiş olduğumdan ara öğün pek yiyemiyorum.Eğer kendimi zorlayıp yersem de mide ağrılarım oluyor ve aşırı şişkinlik oluyor.sizlerin beslenme düzeni nasıl
Ozge43 gulkara benimde ayni sekilde ilk 3 ay çok isthaliydim 23. Haftadayım smdi ana oguleri zor yiyorum hemen şişkinlik ve hazimsizlik oluyor
Ozge43 gulkara ama hazimsizlik ve ağrı çekmektense bence az yemek daha iyi diye düşünüyorum yoksa ben çok rahatsız hissediyorum bir de kendimi hele ki bir de kabız olursam karnım davul gibi oluyor
Ozge43 Ozge43 hatta bugün 3 de bir şeyler yemiştim akşam yemeği yiyemedim şu an kraker yiyorum yemek yesem gece rahatsızlık verecek çünkü vicdanım rahatsız ama napim elimde değil
ZZeynep3 Kızıma hamileyken 38 hafta boyunca hiç iştahlı olmadım. Ama hep faydalı şeyler tükettim o da zorla.. 3 kilo doğdu. Sağlıklı şeyler tüketin derim az da olsa.