busraunal kızlar merhaba ilk muayneme gittigimde hic zorlanmadan keseyi direk gormustuk fakat dun gece ayagim kaydi düştüm kanamam vesaire olmadi sadece kasik agrim cogaldi neyse geceyi atlattiktan sonra sabahina kontrole gittim kese bu sefer gozukmedi doktor idrara sıkış gel bekliyorum dedi zar zor gözüktü 6 haftayken kalp atisi duyulurken bizde neden ultrasonda boyle gorme zorlugu oldu ustelik kalp atisi falan hic bir sey yok ☹️ bir de bu kasik agrilari normal mi ?
Semaaonursnmz busraunal canım ben kalbini 7 de duydum alttan baktı kasık ağrıları oluyor o haftalarda sen düştüğüne bağlıyorsun annelik duygusuyls bebek yerleştiği için o sancı ağrı oluyor normal
azizeguneyy busraunal 6+7 diye bişey yok tam olarak 7 haftalıksın. düşmen keseyi hareket ettirmiş olabilir umarım kötü bir şey yoktur
Tashasret busraunal ben hamileliğimin ilk haftalarında Dr a gittiğimde kalp atışı için 8. Haftada gel dedi o zaman net duyuluyormuş o yüzden ben 8. Haftamda gittim ve şuan 28 haftalık hamileyim korkma kanaman olmadıysa birşey olmaz Allah’ın izni ile 🙏🏻
Happymamizmir Hemen olumsuz şeyler düşünme bazı cihazlar bu şekilde hemen göstermiyo olabiliyor☺️ Ayrıca daha çok minik bir embriyo o yüzden görünmemesi çok normal başka bir doktora git istersen daha iyi hisseediceksen 🙏🏻☺️
Mart_annesi Korkma canım bisey busraunal canım idrarda çok sıkışma olmıyınca görmekte zorlaşıyor ki zaten 7 haftada kasık ağrısı cok normal korkutma kendini 😊
Sevilypc Alttan baktı mı canım. Bende kist var ondan dolayı ilk haftalarda ultrasonda kalp atışı duyulmadı hep alttan baktılar o zaman duyulmuştu.
Nesliugur Evet her bebek bir olmuyor korkma canım ,kasık agrıların da normal ben 19+2 hala kasık agrılarım oluyor bunlar hamileliğin boyunca genelde oluyor rabbim herşeyin en hayırlısını nasip Etsin her birimize inşAllah🙏🏽
Babydogan Ben gebeliğin 6.hafasında devlet hastanesinde doktor keseyi görememişti boş gebelik olabilir demişti direk yüzüme tabi ağlaya ağlaya özele gittim orda ki ultrason cihazları daha gelişmiş olduğu için keseyi gördü anında ❤️ endişe etme başka bir doktora git 💕
Emineemre Bende 8.Haftada düşmüştün direk acile gittim bebeğin kalp atışını duydum doktor ilk haftalarda risk daha az dedi ağrının nedeni ise rahmin büyümesi bazı bünyelerde yağ kaplıyomuş kilodan görünmeyebiliyormuş iyi düşün iyi olsun canım