GKmrc Hamileliğimin son ayina girdim ve girdigimden bu yana gaita kaçırma sorununu yaşıyorum doktoruma sordum sanırım beni cok anlamadi bende ustelemedim bu durumu yaşayanlar oldu mu😔😔
Zeynepzeze GKmrc Utanılacak bir durum yok ama bence doktorunuza tekrar söyleyin. Acaba bebek baskı mı yapıyor diycem de idrar kaçırma olabilir ama diğeri bağırsaklarla alakalı sanırım 🤷♀️
BuluttSecil GKmrc makat kaslarınız gevşemiş olabilir. Ama bunun hamilelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum doktorunuza daha açık sorun
Sadiyy35 GKmrc bende 1 haftadır idrar kaçırma var hapşırınca öksürünce kahkaha atında falan azıcık oluyor doktor tamamen doğal beklediğimiz bişey dedi
Supermommy GKmrc Normaldır dıye dusunuyorum son ay mesane ıyıce baskıda bu postu gorunce bırı kocasına musamba bez baglıyormus aklıma o geldı🤣🤣🤣 Koskoca adam altını actırıp karısına baglatıyo dusunsene??🤣🤣🤣 bak gulesım geldı yıne
35ilknur35 Supermommy tövbe yarabbim nasıl bir postmuş o gece gece moralim bozuktu Allah razı olsun güldürdün 😂😂
Supermommy 35ilknur35 Ay son forumun yılın bombasını kacırmıssın kuzum🤣🤣🤣 Baslıga musamba bez yaz yarıl gulmekten kadın bebek arabasının plastık koruma torbasına bıle yorum yapmıstı🤣🤣🤣 Musamba bez gıbı korurmu dıye🤣🤣🤣
35ilknur35 Supermommy 😂😂dalga geçiyor bence kafayı mı yemiş hasta bezi bağla bari valla şimdi bakıcam kuzum gerçekten yazdığını okudum yatakta uzanıyorum gülmekten eşim uyandı 😂😂