espalp Ilknur_emin bana ilk kez 29.haftada doktor söyledi. Bilgisayara kaydetti hemşiresi ama ultrason kağıdımda yazmıyor benim
Ilknur_emin Kelebegimmm başka bir şekilde yazıyor olabilir mi çünkü 17 nci haftama girdim bugün muayene oldum cerviks diye birşey yazmıyor
Kelebegimmm Anneyimki 35den çok olması gerek sanırım.internetde öyle yazıyor.bende 30 olduğunda erken doğum riski söylendi.garip tarafı 2 hafta öncesi kendi doktorum 30 yazmasına rağmen bişey söylememişdi.şimdi 38 hafta tamamlanıyor ve 24dü
Ilknur_emin Kelebegimmm abooo birsürü mm yazıyor internetten baktım da kol.bacak kafa boyu falan anlamına geliyor hepsi 😉
Kelebegimmm R_abia hay Allah ya cahillerin içine düşmüşüm demek😐şimdi bana vurulan ciğer geliştirici falan boşunamıymış?aceba kötü etkisi varmıdır onların😞5 gün hastanede yatdıö bide
Kelebegimmm Ilknur_emin son haftalarda ben kendim öğrenmek isteyince altdan bakıb öyle ölçüm yapıyor.ama tahmini 30dan sonra böyle oldu öncesinde üstden bakarak yazıyorlardı.siz bir daha gitdiğinizde sorun belki umıtmuşlardur
R_abia Kelebegimmm hayır ciğer geliştiricinin bi zararı yok önlem amaçlı yapmışlardır durumunuxa göre 😊 benim 23. Haftada 13 mm di rahim ağzı uzunluğu ozaman bende ciğer geliştirici iğne olmuştum
Kelebegimmm R_abia postların birinde okumuştum 2 arkadaş yazışıyordu napalım zararlıda olsa mecbur falan diye o günden vicdan azabı çekiyordum.ısrarla ben istemişdim vurulmasını
R_abia Kelebegimmm zaralı olduğunu bildiğim bileyin yapılmasına ben izin vermem o ne demek öyle 🤦♀️ Zararlı ama mecbur 🙄 neden öyle konuşmuşlar bilemedim ama bi zararı yok