minikkurabiyem2019 Kızlar 2 gundur karnım sertlesiyo ve agrıyo hareketlerinde sıkıntı yok ama boyle olmuyordum göbek kısmım tam agrıyo 35+2 günlügüm sezeryanım 2. Gebeligim 30 eylüle tarih verdi dr. Sizdede varmı bu agrı ya 😬
Mervednr minikkurabiyem2019 yalancı sancı diyolar sanırım bende de var sürekli sertleşiyo gün içerisinde canımı acıtıyor. 37+2 yim
Hem25 minikkurabiyem2019 yalancı sancı o (braxton hicks )deniyor sürekliliginde dakika aralıkları önemli normalle sancıyla ayırt etmek icin ,bu dönemlerde olabiliyor yani normal
minikkurabiyem2019 Mavilianne aynen canıö ya tam göbek kısmımın orda serlesme ve canım acıyor karnım catlayacak gibi sert oluyo aöa gün içerisinde bebek hareketlerini takıp ediyorum işlh kotü bişi degildir
Mavilianne minikkurabiyem2019 Benim de göbek deliğimin orası dokununca çok acıyor simdi de vajina üstünde resmen başını itiyor çok yaramaz olacaklar sanırım 🙈 Değildir canım hareketli olduklarını sürece sorun olacağını sanmıyorum
minikkurabiyem2019 Mervednr ay öyle olsun tek suan hareket ediyor ama karnım catlayacak gibi canım cok acıyo 😬
Mervednr minikkurabiyem2019 bazen diyorum bizim oğla çıkacağı yeri karıştırdı 😂 deliyor resmen karnımı
minikkurabiyem2019 Mavilianne işlh canım yattıgımda cok agrı oluyor ya toplanıyo yatamıyorum anlamadım