Kerem_alyadua canm benim diyetisyenim bana sadece sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek verdi yanında 2kibrit kutusu büyüklüğü peynir domates slatalık roka ve yumurta yanındada 2 porsiyon ceviz
Ara öğün 2saat sonra ya bir elma yada bir armut ardından hemen 4yemek kaşığı yoğurt
Öğle yemeği 8kaşık sebze yoğurt bir kase makarna cok pişmemiş. Veya 6kaşık bulgur pilavı . Yada sebze yemeği yanında balık veya et veya tavuk yoğrt salata yoğurt herzmn 4 yeöek kaşığı. Yada kurubaklagillrrdn bi yemek yiyeceksb yanında sadce salata ve yoğurt.
Ara öğün bir kirbit çöpü büyükliğünde peynir 4 dilim eti form biskuvi çiloltalısı fln olmayacak. Yanında açık çayda içebilirsn
Akşam yemeği et veya tavuk veya balık.yanında bir sebze yemeğğ 8 kaşık salata ve yoğurt yine
Son ara öğün bi elma veya armut ardından yine 4kaşık yempğ yoğurt tabi bi son öğğnü yatmaya 2 saat kala bitirmiş oluyorsun birde günlük yürüyüş yapcaksn akşamları ne yavas ne hızlı düz zeminde
Benm diyetim tam olarak böyle uydupumdan beri hiç problem yşamadım cok şükür sende bu şekilde yapabilirsn eğer istersn 😊bu arada hepsinden önce sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su hepsinden önce gün içersindede 3lt su bitecek