Dilara25 Deletedmom0071 bnde doğal yollarla yükseltmek istiyorum ama gıdalar asla yeterli değil diyo doktorlar siz kontrol ettiniz mi acaba işe yaradı mı
Cileginannesi Zisan14 canım kan degerlerınızı her ay ölçtürüyomusunuz. Ben tsh ımı her ay ölçtürüyorum da
Ltfy Maltofer kullanıyorum 1 aydır ve kan değerim aksine düştü 😟 bir yan etkisini görmedim kahvaltı dan 2 saat sonra kullanıyorum. Çok süt tüketiyorum ve bir kaç yerde fazla tüketimin demir ve kansızlığa yol açtığını okudum 😟 acaba benim gibi olan varmı?
Zisan14 Mervednr ilk kullanmaya başladığım da 2 3 yapmıştı ondan sonra hiç yapmadı şükür bol suyla içiyorum doktorum öyle demişti 🤭
sdsd gyno ferro sanol kullanıyordum , kan degerlerım düşünce feramat yazdı doktorum güzel demir takviyesi yapıyor dedi, ama herkesin hbg degerı farklı doktorunuza danısmadan kullanmayın 🤗
Tgce16 Cileginannesi gyno Ferro sanal kullanıyorum sabah akşam şeklinde, herhangi bir sorun yapmadı yanma kabızlık falan normal seyrinde her şey
Dilara25 Cileginannesi ilaçlar bana cok dokunuyor ilk gebeliğimde kan iğnesi vurulmuştum bunda da öyle olacak sanırım
Gulfem07 Mervednr Bende de yapıyor yanma uzun bir süre de geçmiyor üstelik ama mecbur içiyorum .Kan değerim de iyiydi aslında ama hamilelikte düşüyormuş önlem olarak verdi sanırım doktorum
Yasmncm aynurkkts bende bi on beş gun aynı sıkıntılardan ve kabızlıktan dolayı içmedim doktorum içmen lazım yoksa damardan almak zorunda kalırsın bebek için onemli dedi tekrar basladım
online_mom aynurkkts banada ferrum öle yaptı resmen kalkamıyordum yerımden.doktorum ılacı degıstı solgarın ılacını verdı suan cok ıyıyım cok sukur.doktorunuza sorun ıstersenız 🙏🤗