Sera00 Ve inanılmaz aci çekiyorum , serumlar fayda etmedi. Çocuklar gibi ağlıyorum agrimdan ,böbrek agrim sagda ve simdi de sagda böbrek altinda neredeyse belde hissediyorum o ağrıları . Bol su içiyorum ama ne acim dindi ne de kum döküldü.Bir yandan korkuyorum böbrek agrisi erken doguma dönüşmesin diye.cunku agri aşağıya indi ve az yer değiştirdi. Canım anneler var mi bildiğiniz bir yöntem kumun dökulmesi icin ?
Babymam Sera00 bende kum döktüm canım gebe kalmadan önce şimdi tekrar döküyorum bol bol su içmekten başka yapacağın bişey yok çok geçmiş olsun
Ayferesin Sera00 canim yogurdun yesil suyunu ic bende tas dusurdum hamileyken bol su ictim yogurdun yesil suyunu ictim cok sukur cok iyi geldi cok gecmis olsun
Busraa32 Sera00 geçmiş olsun canım taş dökmeye armut iyi geliyor diye duymuştum belli kum dökmeye de faydası olur bi dene istersen bol bol ye armut
Sera00 Babymam ben de onceden dökmüştüm Ama hamile iken cok zor kum dokmek.teşekkür ederim size de cook geçmiş olsun.bir daha gelmesin
Ozzy Geçen ay döktüm ve tatildeydim. Tam 5 saat hastanede sancı çektim hamile olduğum içinde parol serumdan başka birşey verilmedi sonra otele dönüp sabaha kadar sürekli su içip tuvalete çıktım. Her tuvalete gittiğimde biraz daha rahatladım ve sabah geçmişti. Hiç unutmicamo günümü hayatımın en zor en acılı günüydü🤦🏼♀️ Bolca su içip tuvalete gitmekten başka işe yarar birşey yok sanırım. Çok geçmiş olsun
Zehralismail Busraa32 aslaa ve sakın. Armut ve ayva taş ve kum yapar. 😵😵😱😱 2 defa taş düşürmüş ve defalarca kum dökmüş biri olarak söylüyorum.
Zehralismail Doktorunuz magnezyum verdi mi? Oda rahatlatıyor ağrıları. Bende aynı problemi yaşıyorum.