Hacerevgin Ben regl hesaplamasına göre 10haftalik hamileyim fakat ultrasonda doktor 8 haftalik gebe olduğumu bebegin küçük olduğunu söyledi 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde ise kalp atışı ve bebeğimin kesesi görünmüyordu ( 2 hafta boyunca sürekli stres ve ağlamakliydim ) alttan kontrol edildim tık tık atan kalple resmen hayata geri döndüm peki bebeğimin ultrasonda görünmemesi normal mi?
SevdaDoga Hacerevgin bol su iç hatta afedersiniz sıkışık ol ultrasona girmeden o zaman biraz daha kolay gözüküyor
Hazemmirzam Bebeğin geç döllenme yaşamış çok normal böyle şeyler bu ileri haftaları geri haftaları çok önemsemeyeceksin neden derseniz bebek tamamen genle alakalı anne babanin genine bağlı yani bu tamamen mesela doğumumda benim kızıma 4 buçuk kilo demişlerdi 3.380 doğdu o yüzden sıkma canıni bol bol yoğurt muz ye vitamin ilacını düzenli iç mutluka
Hacerevgin Hazemmirzam mide yanmasından dolayı sabah ac karına 1 kase yoğurt yiyorum rahatlatıyor gibi bi his veriyor çok teşekkür ederim içim rahatladi❣