lnyldr Mliko6 bende beş aylık oldum sadece iki kilo almışım ve zaten zayıftım ben niye kilo almıyorum 😭😭😂
Tgce16 Mliko6 bünye meselesi canım kimileri kolay kilo alıyor kimileri zor , ben normalde de çok kilo alan biri değildim 30haftaya kadar 6 kilo almışım
Mliko6 Kovaburcu yaa doktor hep bakıyor kiloma bşey demiyor ama cevremdekiler dikkat et felan deyip duruyolar
Lindam Mliko6 dikkat etmende fayda çar son 3 ayda haftada yarım kilo alınıyormuş. Tecrübelilerden öyle duydum canım. Ama kilo sıkıntı değilse senin için takma ye iç doya doya 😊
Lindam Mliko6 bende 23 haftalığım. Ama 6.cı ayda değiliz. 5 ay11 günlüğüz şuan. https://i.hizliresim.com/p5MnOm.png
EngucluAnne Mliko6 18.haftamdayım 5 kilo almışım doktorum kilo alımın normal hep böyle yavaş al dedi bana göre ise cok kilo aldım ama çok takmıyorum açıkçası bebeğim iyi olsun da kilo ne ki verilir
Ekim8 Mliko6 oda bişey mi ben 56 kiloydun hamilelikten önce şimdi 77 kiloyum herhalde doğuma kadar 85 90 olurum aslında pek yemek yemiyorum ama alıyorum doktorumda diyor zayifsin diye🤔🤔