denizadaalpp kipir kipirdilar bikac gundur 2 gundur hissetmiyom 22.hafta ikizim nolck boyle hep korkuyom bsy olck diye Allah korusunda anne karninda ölseler belirti oluyomu 😢😢
Nesrinimsi denizadaalpp kuzum ikiz beklemiyorum ama bende 21+4’deyim bugün kontrolüm de doktor bu ay düzenli hissetmezsin hareketlerini panik olma, önümüzde ki ay daha düzenli hissedersin dedi. Belki için rahatlar diye paylaşmak istedim.
Superfreshlerim denizadaalpp Allah korusun canım, kötü düşünme daha küçükler ondan düzenli hissetmiyorsundur
Meryemoz denizadaalpp Allah korusun oyle bir korku geldiyse bence hemen doktora git icin rahatlasin ama biraz karnina hafiften bastir oynamalarini sağla bende hareket etmedigi zaman oyle durtuyodum
Ucfjvukvfk denizadaalpp cnm tatli seyler ve seker yer ye benim de oyle oldu hatta agladim uzandim bir saat bi tane seker yedim sonra hissettim hareketini
siineem Bende sürekli panik halindeydim o haftalarda ama normal canım hareketler düzensiz olabiliriyor. Benim 26 hafta bitmek üzere hala düzensiz bi gün oynayıp öbür gün oynamayabiliyor. Poposunu karnına dayamış olabilir içeri doğru dönmüş olabilirler korkma. Ama için rahat etsin istiyorsan bi acile git baksınlar