Biryabanci1 Kızlar kalbimin altında titreme hissediyorum kalbim mi bebek mi bilmiyorum bugun daha sık olmaya başladı bilgisi olan var mı ? 29+5 iz bu arada..
Hzlhakko Biryabanci1 canım o bende de oluyor 29 haftalığım ama kalp altında değil göbek çevresinde titretip sallanıyor karnım hareketlerinden diye düşünüyorum hıçkırık olsa pıt pıt atıyor çünkü
defne55 Biryabanci1 bendede oluyor ama karın kısmımda oluyor bebek titretiyo belki senin bebeğin yukarıdaysa o yüzden yukarıda titreme hissedersin canim
Biryabanci1 Hzlhakko benim tam kalbimin altında bugunde sık sık olmaya başladı 🤷🏼♀️ garip bi titreme
Hzlhakko Biryabanci1 kafasını bir sağa bir sola koyuyor 1 haftadır hareketleri değişti yukarı falan çıktı sanırım elimi kaldırsam yer değişiyor yatıyorum yattığım yerde titretiyor beni 😁 bebiş erkek mi
Biryabanci1 Hzlhakko Yok canım kız.. Normal öyle hareketli bi bebeğim yok aslında ama bilmiyorum dün de biraz yordum kendimi daha da azaldı hareketleri 🤷🏼♀️ Acaba yorulduğum için mi hissettim bilmiyorum
Hzlhakko Biryabanci1 olabilir canım bende yorulduğumda hareketsiz kalıyor hemen yatacak yer bakıyorum kendime kontrol ediyorum