11Nisan İyi akşamlar arkadaşlar. 24+5 haftalık hamileyim. Sabahtan beri kasıklarımda dolgunluk hissi var. İğne batıyor gibi oluyor ve sızlıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok rahatsızlık veren bir his ve korkuyorum 🥺
Konul_Nilay 11Nisan 31+6hamileyim sol kasığım acaib ağrı var.o haftalarda batma oluyo.doktora gitdiyinde altdan baktır doktora
Eslina 11Nisan canım bu aylardan sonra çok normal bebek büyüdükce haliyle rahimde genişliyor bu yüzdend kasık ağrıları çok normal benim 28 haftalık hala ağrıyor hafif yalancı doğum sancısı gibi
GzdMhmt 11Nisan 23+4 olduk biz geçen hafta çok yoğun çalıştım bu sebeple müthiş ağrılar yaşadım hafta sonu ve bu hafta başından beri de dinleniyorum çok şükür baya baya geçti gibi sanırım artık kendimizede dikkat etmemiz gerekiyor ;)
cigdemino Merhaba aynı haftadayız. Benim de 2 gün önce sol kasığında inanılmaz bir ağrı oldu tedirgin oldum adet sancısı gibiydi ama tek taraflı. Uzun süre uzandım uyumaya çalıştım sonra geçti anlamadım. Bu haftalarda olabiliyordur belki böyle ağrılar batmalar. Kendini gözlemle eğer dinlenip uzandığında geçmiyorsa artarak devam ediyorsa ve akıntı lekelenme falan oluyorsa doktora git hemen vakit kaybetmeden..Doktor o şekilde söylemişti bana
11Nisan cigdemino bazen oluyor bazen geçiyor. Bugün epey zorlandım. Gün içerisinde geçmişti. Şimdi tekrar edince endişelendim. Erken doğum riskim de var. Daha da tereddüt ediyorum.
cigdemino 11Nisan inşallah normal seylerdir tedirginliğini anlıyorum. Uzun sürerse bir gidersin doktora sonuçta riskli bir gebelikde ekstra dikkat gerektiriyor. İnşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu 🤲💓
11Nisan Hadra aynı baskı bende de var. Ayağa kalktığım zaman göbeğimi elimle destekliyorum alttan. ☹️
Turna20 Ben 16+2 haftalık hamileyim sabah kasık ve bacak ağrısıyla uyandım nasıl yattıysam artık biraz oturdum dinlendim geçti sandım yürüdükçe bacağım ağrıyordu şimdide durup duruş iki kasığımada ağrı girip çıkıyor.
Gamzeakdag Turna20 bende aynı haftadayım sizinle benimde bugün agrım oldu hatta işten izin alıp gelip dinlendim ama hala var çokta olmasa bi agrı normalmi anlamadm korkuoyorumda cumartesi doktora gidicem kontrole sorucam
Hadra 11Nisan bende tutarak yürüyorum hep sanki bıraksam karnım düşecek gibi hissediyorum.Bide tuvalete çıktığımda baskı oluyor endişeleniyorum.İlk gebelik olunca gerçekten ağrıları ayırt etmek zor oluyor bu da evham yapmamıza sebep oluyor😣
Firdevsi Ayaklarının altına yastık koy havadadursun canm yat uzn bugün banada oldu hala yatıyorım o şekil çok şükğr geçti
11Nisan Firdevsi ben hep yatıyorum zaten. Erken doğum riskim var, serklajlıyım. Lavabo dışında kalkmıyorum. Durum böyle olunca tedirgin oluyorum.
11Nisan Hadra seni çok iyi anlıyorum. Hemen hemen aynı duyguları yaşıyoruz. Rabbim korktuğumuza uğratmasın 🙏🏻
Turna20 Gamzeakdag ağrıyı tarif edebilir misin? Benim ki durup durup bir batar girip çıkıyor sürekli bir ağrı değil... bacaklarımı uzatarak oturuyorum bu arada. Ani hareket etmiyorum
Aysnr_dvrnefe Benimde karın ağrım var iki gündür 🥺 Tam geçti diyorum azıcık iş yapayım hemen sancı giriyor gibi oluyor 🥺