Nuremine 29+5 gunluk hamileyim bugun kontrolumde bebegimin kafa gelisimi 2 hafta onde çıktı perinatoloji bölümüne sevk etti doktorum herhangi bir sorun yok dedi sadece içinizi rahatlatmak icin gönderiyorum ırsi olabilir dedi yalnız çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı ne gibi sorunlar beni bekliyor
Turkolog Nuremine kafa gelişiminin önde olması ne demek? Kafası mı büyük ya da beynindeki su mu fazla? Benim yeğenimde öyle bir şey oldu da sağlıklı oldu çok şükür.
R_abia Nuremine 29. Haftada 3 hafta öndeydi valla kafa gelişimi 32 haftalıktı ama doktorum bişey demedi zaten o fark kapandı 1 hafta 10 gün ilerde oluyor 😊
medine_ Nuremine sizi boşuna korkutmuşlar benim bebeğin kafası da önden gidiyo ve erkek bebeklerde sıklıkl karşılaşılan bir durummuş doktorum da hiçbir sıkıntı yok dedi
Gamzelianne1453 Nuremine benim kizimda 2 hafta kafa gelisimi ondeydi ayrica iri bebekti normal dogum olmadi 41 de sezeryan oldu gercektende dogdugunda kafasi cilek gibi ve baya iriydi uzundu sonra duzeliyor ama normal dogum olmadi bide 3800 dogdu suan 4 yasinda