Haribo42 Kızlar 39+3 haftalığım hep bebek içine kaka yaparsa korkusu var .. hareketleride eskiye göre yavaşladı :( hemen doğsun ya:(
Yenianne92 Haribo42 ayni evham bende de oluyor olumlu dusunmeye calisiyorum 38+6bitti bugun bakalim beyimiz ne zaman gelmek isteyecek cok bekletmese bari 😅
Mryu Haribo42 Bebişinle yeri dar olduğundan eskisi gibi kipirdiyamaz tabi gunde hissetmek lazim bi kac sefer hic hissetmiyosan git acile. Ve artik senin sık sık randevun olmasi lazim kontrol etmek icin yokmu oyle bisey ?
mamyfat93 Haribo42 bendede var o endişe 🙄 . Doktorum 37. Haftadan sonra günde 10 hareket say mutlaka dedi bu yüzden
anapanda12 Yaaa... tehlike olan günlerden sonra doğuramıyorum diye post açıcaz demiştim Rabbim nasip etti seninde kırklı haftalarını gördük ... Hayırla kucağına al inşaAllah canım çok bişi kalmamış doğar yakında bol yürüyüş hurma squat işe yarar 😁
Haribo42 anapanda12 ayy sen hala burdamısın ne mutlu oldm seni görünce 😍 inşallahhhhh sağ salim doğar Sen suni sancıylamı doğum yapmıştınn
Ssraa Allah’a emanetler🙏🏻 Kötü düşünmeyin, aynı bedende son günlerinizi zehir etmeyin bebişler de etkilenir 🙊
Taneminci Haribo42 ya benimki eskiye göre hareketleri inanılmaz arttı iyi birşey mi kötü irşey mi anlamıyorum deliricek gibi oluyorum artık 😖
anapanda12 Haribo42 evet çok şükür karnımdayken olan zor günlerin peşine bugünler geldi ya hamdolsun valla bende mutlu oldum cidden seni haftan ilerlemiş görünce sağ salim huzurla sağlıkla tek avazda kucağına alırsın inşaAllah 😘