Tuba1907 Arkadaşlar şu an 4 haftalık gebeyim, sigorta arayışına düştük. Sizin doğum sigortanız hangisi? Memnun musunuz? Ne kadar ücret ödediniz? Birde neler kapsıyor. Bana yardımcı olur musunuz?
Kedicikiz Tuba1907 doğum sigortası gebelikten önce yapılıyor diye biliyorum. Misal alliaz sigorta gebelikten en az 6 ay önce sigorta olursanız karşılıyor doğumu bu da doğuma kadar 2 poliçe yapıyor. Gebelikte yapılan demir hayat var o da 5- 6 bin civarı pirimi.
tugba04 Tuba1907 Dogum sigortalari genelde hamile kalmadan bi sene yada bes alti ay once yapilmasi gerekiyo biz esimin calistigi yerde yapiyolardi allianz yaptirdik iki ay once fln ama malesef gecerli olmuyomus
Mehtapinciyaman Tuba1907 ben 13 haftalik hamileyken demir hayat sigorta yaptırdım 8 muayene,tahlilleri ve taramaları kapsıyor ayrıntılı ultrason dahil değil
Tuba1907 Mehtapinciyaman bende bir tek demir hayatı buldum daha iyi. Çünkü eve hemşire hizmeti de varmış Diş ve diyetisyenden de yararlanabiliyormuşsun
Pinkoloji Tuba1907 her hastane ile anlaşmalı değil dikkatli olmanda yarar var. Bende araştırdım çok fazla şikayet yok haklarında. Medical parkı karşıladığı için tercih edicem. Hastane ile görüştüm bu arada doğruladılar demir hayat sigortasını.
Nurten Kızlar bişey sorcam eşimin çalıştığı yer eşime sağlık sigortası yapıyor evlendikten sonra banada yapıldı önceden güneş sigortaydı şuan allianz sigortaya geçildi ve gittiğim hastanede allianz sigorta geçiyor ben sigortadan yararlanabilir miyim kafam karıştı 🙄😒😏
firdevs Nurten özel sağlık sigortası tam teşekkülü ise karşılıyor canım kuzenim çok az bir ücretle Doğum yaptı ki Edremit’in en iyi hastanesi 4000₺ Doğuma 800₺ ye yaptı ve doktoru hastaneye özel geldi muayenehanesi var doktorun 250₺ her muayene o 25₺ falan verdi izmire ayrıntılı ultrasona geldi normalde 400₺ o verdi 80₺ yani en az ücretle oldu herşeyi ve Doğumdan sonra komple bebeğin hastane masrafını aşılarını ücretsiz yaptılar 🤗
Nurten firdevs teşekkür ederim canım allianz sigortaya bugün itibariyle geçiş yapılıyor doğum limitide 5000 tl ye kadar karşılıyormuş şuanlık bildiğim bu 21 inde doktor kontrolüm var artık hastaneye gidince tam detaylı öğrenirim ☺🤗