rmysaa06 Meryem38 😂 ahh iyi cesaret benim ilki erkek 1,5 yaşında ikinci doğmak üzere oda erkek şimdiden üçüncü cocuğa tövbe etmiş durumdayım 😂
Guzelllll Meryem38 benimde 2 kizim var tam tersi sizin 3 cu ne olucak hala gostermiyor bakalim 16.+1 haftalik gostermemekte israrci.
Kardanadam05072013 Meryem38 inşallah rabbım gönlümüze göre verir tabi öncelikle saglıklı olması temmenimiz bnımde 2oglum var 9+2 hamıleyım
Meryem38 Kardanadam05072013 Maşallah rabbim esirgesin ve inşallah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻
Leyla9292 Meryem38 bende istedim canım doktor önce kıza benziyor dedi daha sonra özelde erkek dediler😁sağlık olsun artık ne yapalım belki kız olur diye dördü de yaptım😁😁tabi şuan hiç öyle bir düşüncem yok tek arzum biran önce bu hamilelik geçsin yeter.inşalla gönlünüzden geçen olur.
Meryem38 Leyla9292 inşallah canım inşallah İnan öyle dua ediyorum ki böyle kız çocuklarını görünce içim cız ediyo inşallah rabbim nasip eder yaa🤲🏻🤲🏻😊
3_kalp Benımde biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında iki oğlum vardı suan çocuk düşünmüyordum ama sürpriz bi şekilde hamile olduğumu ögrendım üzüldüm tabi ama sonra kızım olacagını duyunca çok sevindim tabi ki Rabbim hayırlı evlat eylesın ama iki erkekten sonra gönül istiyor kız evlat 🤗 suan 24 haftalığız. Darısı isteyenlerin başına bakalım bende kucağıma aldığım da neler hissedicem hiç bilmiyorum hâla şaka gibi gelıyor çünkü mavinin her tonuna okadar alışmışım ki kız bebek kıyafetlerine bakarken bile çok yabancı hissediyorum kendımı😂🙈😍
Meryem38 3_kalp oyy maşallah rabbim hayırla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin canım adına çok sevindim inşallah böyle hayırlı bi haberi bende alırım 🤲🏻
Melike35 Meryem38 9-4 yaşlarında iki oğlum var şükür nasibimiz böyle derken sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim Hani hep bi kız özlemi vardı yalan değil Allah sana da nasip etsin inşallah Biz yolun sonuna geldik sayılır 35 haftadayız
Meryem38 Melike35 Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah Saliha bir kız evlat olur Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli bi evlat olur inşallah 🤲🏻 Bana inşallah dua etmeyi unutma o mutluluğu rabbim herkese yaşatsın Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah 🤲🏻
Melike35 Meryem38 çok sağol İyi dileklerin için dua edicem mutlaka hayırlı evlat olsun inşallah ama işte kız olsun deme 👧🏻 ❤️🥰
Aycaorhan Meryem38 benimde 2 ogluşum var 3. De erkek 20 haftalık olduk napalım nasip degilmiş kı z annesi olmak
Meryem38 Aycaorhan Olsun Canım rabbim ne isterse verirse boynumuz kıldan ince hayırla kucağına alırsın inşallah kuzuyu🤲🏻
elll 2 oglum var 3.ye supriz kaldim belki kız olur dedim ama olmadi erkek duyunca çok uzuldum aslinda bir dahada hamilelik düşünmem kolay kolay
1Fatmaaa_ss 2 oğlum 3. Ye hamileyim 4 hafta kaldi doğuma cok istiyodum kızım olsun ama nasip deilmis ilk baslarda cok uzuldum sonra pişman oldum hayırlısı ve sağlıklı olsun yeter sanki ilk çocuğummus gibi heyecan var
haklisinesracim Meryem38 Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız nasip etsin inşallah istemek bizden vermek Allah'tan