Desafa Erkek olunca tatlı kız olunca ekşi derler bende hiç öyle olmadı ilk oğlum da salatalık domates yedim hep ikincisi de erkek bunda da limon yemek işitiyorum am kanı cıvıttı için yiyemıyorum onun yerine portakal filan yiyorum sizce öyle birşey var mı
Saganak Desafa ben hep ekşi yedim yiyorum kıza benziyor dedi 2 doktor ama ablam 2 oğlundada ekşi yedi çok alakalı olduğunu düşünmüyorum
Esesli Desafa benim ikisini de istemiyor canım. Ne tatlı ne eksi. Hamile değilken bile daha çok isterdi canım turşu yada çikolata falan
cimennbayann Desafa onunla hiç alakası yok canım inanma öyle şeylere o şans işi ekşi yiyip oğlu olan tatlı yiyip kızı olan da var tam tersi olanda var 😊
Ozlem1 Desafa bence öyle bişey yok canım bizdede tam tersi kız için tatlı erkek için ekşi şeyler yenildiği söylenir, bunlar yöre yöre değişiyor sanırım eskilerin söyledikleri bişeyler ama günümüzde hiç tutmuyor artık 😊
Nur55 Valla ben ilk zamanlar tatlıdan nefret ettim hep acı ekşi yedim sonraları da şerbetli tatlılar aşerdim oğlum olcak 🙂
Atike Nur55 bende ilk zamanlarımda ekşi ve acı çok yedim sonradan da tatlı çok yedim benim de oğlum olacak 🤗
deletedmom04 Tatlıyı çok severim ama hamileligin de tatlı aramadım hep eksik tuzlu ayran turşu çekirdek vs. Oğlum var mesela