zcolak 1seda1belinay aklıma selin ve derin isimleri geldi ama ikinci bir isim bulup uyum sağlayamadım.
Sahreyldrm 1seda1belinay benim kızımın adı da Belinay 😊💕 fikir olsun sevenay Sevilay dolunay kız kardeşi olursa benim aklımda bunlar vardi
Dilosunuguru Hayalimdi hep 2 kızım olursa birini belinay diğerini dolunay koymak. Rabbim nasip etti ama eşim istemedi dolunay belinay o nedenle Elvin koyuyorum kızımın adını. 😊
Sermec Aysmnv35 benım ismim cok severim Seray ismini anlamıda cok güzel ilk anlamı ser verir sor vermez ikinci anlamı ay gibi güzel demek 🥰
Sermec Aysmnv35 sevindim canım güzel ve az bulunan bir isim ismimden memnunum genelde herkes beğeniyor Seray ismini az bulunan ve kulağa hoş gelen bir isim 🥰
Aysmnv35 Sermec bizim eşim ve benim isimlerimizin baş harfleri Serkan eşimin adı ser ay biz öyle esinlendik 😂😂 ama az gerçekten en azından çevremde Yok
Aysmnv35 Sermec ikiz canım benim bi kız bi oğlan dedi doktorum ama degisir mi bakalım 15+3 haftalığız senin ☺️
Sermec Aysmnv35 ayy ne güzel ikiz cok istemişimdir benım 10+3 cnm akıl vermek gibi olmasın ama oğlanın adı da eray olursa cok uyumlu olur Eray Seray 🥰😁