Gamzezz Merhaba bayanlar bugün hastahanede n geldim.doktor bebeğin 2 3 hafta ondan olduğunu söyledi.31 +0. Da 2.100 musuz şeker olabilir mi yanılma payı.bilgilrndiriir misnz
Ascvk Gamzezz canım 33. Haftamdayım 2300 dedi kg için , 31. Haftam da gittiğim de 2 kg yakın demiişti. İri bi bebek dedi sadece Önce ki hastalarda 50 gramlık yükleme yapıldı ve normal çıktı
MucizeAnnesi3545 Gamzezz bizde yarın 31 haftalık olucaz. Hafta bası gittiğimde 1800 dü bizede iri dedi iki hafta önde dedi doktordan şeker vardı dikkat etmedim biraz ondan oldu sanırım şimdi dikkat editorum doğuma kadar dayancaz
Nur9286 Gamzezz benimde öyle önden gidiyor bence sen açlık tokluk şekerine baktır bende birşey çıkmadı sadece guatr çıktı ama doktor bi sıkıntı yok dedi sadece Doğum beklenen tarihten 3 hafta önce filan oluyor oda çok etkilemez dedi
Nur9286 Ascvk maşaallah sizinle aynı haftadayız benim de öyle 10 gün önce 2 kg demişti şimdi 2370 olmuş iri diyor hatta kafası biraz daha iri dedi dizinde öyle birşey dendi mi çocuk koca kafa olcak diye korkuyorum 😂
SalihaSomuncu5 Selin0719 benimde 34+5 te 2860dı 3 kilo olmustur 35lerde seninki gibi. 36+4 te randevum var pazartesi ne dicek bakalim
Sayalcan Kızlar siz ne yiyip ne içiyorsunuz böyle 🙄🙂🙄 29 hafta da 1210 kg bebeğim şimdi 30 +1 olduk. Bebişimi besliyemiyorum öylesi ben. Zaten karnı iki hafta geride demişti. Kilosu normal dedi ama endişelendim şimdi iyice.
Nerminnn Sayalcan pardon da zaten 29,30 haftalık bebek kilosu 1 kg 1100 olur en fazla 😒 neden besleyemedigini düşünüyorsunuz?
Girlmom Sayalcan yoo neden endişeleniyorsun ki bende 29 da gittim 1.270 dedi haftasında gidiyor normalmiş
Kerem_alyadua Nerminnn bende bugun gittm 34 haftalık oldum 2331g gram 48cm kilosu için hiçbişy demedi doktr 🙃
Sayalcan Nerminnn 31 ve 32 haftalarda bebeklerin kilosunu okuyunca burada endişeye kapıldım. Epey fark var çünkü
Nerminnn Sayalcan nerde okudunuz? O fazla olanlar şeker hastalıklı ve 2,3 hafta önden gidenler oluyor ki onlarda erken doguruyorlar diyet yapmazlarsa. Boş verin Dr ne derse o
Sayalcan Gamzezz şeker yüklemesi yaptırmak istemezsen diyelim O zaman doktor doktor açlık tokluk testi yaparak gebelik şekerini araştırıyor.
sevgitekes Gamzezz bizimde dün 32+1 de 2 kilo 50 gram boyu 45 cm miş normal dedi olumsuz bişey demedi baş aşağı dönmüştü geçen ay bir kiloydu her ay bir kilo alıyor😊