morpella kızlar bitlenmişim bugün gördüm hemen eşimi aradım gelirken paranit bit ilaci getirmesini söyledim ama eczaneler hamile olduğum için ilaç vermediler zararlıymış diye ne yapacam ben nasıl kurtulacam bu illetten yardım edin lütfen 🙏🏻 😔
funnymum morpella Ay benim oğlum okulda bitlenmişti geçen sene bana da gelmiş ikimizin de saçı uzundu, kimseye demeden eczaneden şampuan ve spreyini aldık geçti ama nasıl geçti bilseniz🙄
Senayerva morpella hemen saçlarını komple boya boyayı 1 saat beklet saçında yıkadıktan sonrada fön çektir kurtulursun İnşAllah
Senayerva morpella kaç haftalık hamilesinki ilk 3 ayı geçtikten sonra doktorlar boyayabilirsiniz diyor ama yinede araştır önce doktorunu ara sor
cansuuhakann morpella 3 ayı geçtiysen boya. Ben doktoruma danışarak boyadım. Şu zararı vardır diye bir kanı yok kokusunu çok solumamaya bak yeterli dedi. Boyadıktan sonra camın önüne geç otur temiz hava al yeter canım.
azizeguneyy morpella saç boyası 3 aylık hamilelere zararlı sonrası için zararlı değil. sürdükten sonra kokuyu almamak için balkonda yada pencere kenarında bekleyin. koku size gelmesin.
Rapunzel2019 morpella Yanii bit ilacından başka çözümi yoktur galiba. çocukken okuldan bende olmuştu. Gazyagı ile temizlemişti annem .
Gizemabc morpella ilk iş saçlarınızı kestirin ve günde birkaç kez üzüm sirkesini saçlarınıza sürüp bit tarağıyla tarayın bence. Tabii bir de doktorunuza danışın, kullanabileceğiniz bir bir ilacı var mı öğrenin.
LeylaCan morpella sac boyatınca geciyor ama hamileyken zararlı. sacınızda boya yoksa kına yakabilirsiniz. daha sonrasında ince tarakla tarayın ölüyorlar ve gelmiyorlar bidaha
BGLM morpella bi sprey şişesine sirke köy saçının heryerine şık dipten beri 1 saat bekle sonra yıka ince üçlü bi tarakla tara canm bitene kadar böyle tap 2 güne hiçbirşey kalmaz inşallah
blgkstk Ben küçükken annem tüm saçıma bol bol kolonya döküp poşetle sarmıştı bir kaç saat beklemiştim sonra dökülmüştü tüm bitler. Hiç bir şey kullanamıyorsanız deneyebilirsiniz.