Eylulmom Deroliii normal doğum 2600+700 epidural Sezaryan 2950 tl Mesai saatlerinde doktorunuzu çatışırsanız ekstra doktora 500 tl ben mehmet beye gidiyorum tavsiye ederim
Eylulmom Deroliii ben sizin yerinizde olsam diler hanıma sorarım burda sizden sonra bu hastanede hangi doktoru önerirsiniz diye benim doktorum mehmet bey 13-14-15 eylül yokum yurt dışında olucam doğum olursa ben olmazsam diler hanımı öneririm dedi
Deroliii Eylulmom Evet ben de diler hanımı çok fazla duydum çok memnun gidenler benim için en önemlisi güler yüzlü sıcak kanlı ve beni kendine inandırması bir doktordaki en aradığım özellik gerçekten Doğumdan çok korkuyorum inşallah aradığım doktoru bulcam 🙏
Eylulmom Deroliii ben bu hastaneye karar verdim ilk mesut beye gittim elektrigimiz tutmadı sevmedim 12 haftalık ilk kez gördüğü bi hamile hastasına hemen cinsiyetini kendinden çok çok emin bi şekilde söyledi erkek dedi hoşuma gitmedi şüphelendim erkek olduğuna inanmadım bebeğimin kız hissediyodum mehmet alicige gittim kız gibi görüyorum ama sakın kıyafet almayın emin olalım ondan sonra alırsınız dedi Sonra üzülmenizi istemem dedi mantıken cinsiyet konusunda kendinden emin konuşan doktorları sevmiyorum mehmet bey de hiç öyle değildi çok sevdik biz eşimle he eğer mehmet beyle de elektrigimiz tutmasaydı ben yine o hastanede başka doktor denicektim sizde öyle yapabilirsiniz isterseniz
Eylulmom Yrncbci benim haftama gelince napicaksiniz :) kocaman bi göbek ve git gide büyüyo doğumu kafama takıyorum bide of of korkular başladı bide nasıl olucak diye Allah biz bu hamislerin yardımcısı olsun 🤷♀️
Yrncbci Eylulmom Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bende doğumdan çok korkuyorum inşallah kolay olur doğumlarımız
ElifDuha Yrncbci çok memnunum doktorum istedi ama ben yaptırmadım oda istersem yaptırmam gerektiğini söyledi
Yrncbci Eylulmom yani normalden yanayım ama çok korkuyorum dayanabilirmiyim acaba falan diye sezeryan olursada üzülmem yani korktuğum için
Kbrkrt Yrncbci bende diler hanıma gidiyorum ama hiç gideceğinden haberim yok nasıl öğrendiniz doğruluk payı nedir acaba
Yrncbci Kbrkrt ben randevu alıcaktım diler hanıma , çağrı merkezinden kız , diler hanım eylülde hastanemizden ayrılıyo yalnız bilginiz olsun dedi. Bende diler hanıma sordun kendi yerime gecicem dedi kendi muayenesi yani beylilkdüzündeymiş
Sedadncr Yrncbci fiyat konusunda bir bilgim yokk. Devlet hastanelerinden randevu almak zor olduğu için tıp merkezi aklımda bulunsun dedim. Tıp merkezinin yaptığını bilmiyodum çünkü