Tazeanne0134 Nvnnnn tetanoz için mi ay bende yarın gidecem ve oldu bitti lan vermekten aşı olmaktan çok korkarım off offf olmasam da olmaz
Nvnnnn Tazeanne0134 evet canım korkma bence bazı şeyler psikolojik bence canım hiç yanmayacak diyerek git bence
Tazeanne0134 Nvnnnn ya bana her zaman oluyor son ana kadar hiç stres falan yapmıyorum iğneyi görünce bi tuhaf oluyorum
Tazeanne0134 Nvnnnn bakacaz işte yarın Zuzum_20 valla kuzum korkunun ecele faydası yok öyle de böyle de olacaz
Zuzum_20 20+2 bende ocak annesiyim 😍😍 bu aralar ebe arayacak dıye korkuyorum tetenos için burda da o konuşulmuş 🤭
Meryemhuseyin Melek31 aynı durumdayız benim de 3üncü gebeliğim.2kızım var ve şuan oğluma hamileyim 22 haftadayım.bende isterim 01.01.2019 tarihini alayım inşallah o zamana kadar dayanırlar :)
Melek31 Meryemhuseyin inşallah canım da bazen beklemiyorlar işte bizim 3 ü olacağı için agirlasabiliyoruz ben şimdiden agirlastim nasıl olacak nasıl dayanicaz Allah yardımcımız olsun 💙🙏 1 ocak dedi ama bence 20 Aralık tan sonra hergun bekliyorum
Kubra_46 19+1 ilk gebeliğim benimde 🤗 beni sağlık ocağından arayan felan hiç olmadı gebelik bildirimi verdiğim de ise yer yok seni kayıda alamıyoruz sen kendin takip etmen gerek aşılarını dediler 🤷🏻♀️
Meryemhuseyin Melek31 bende öyle vallahi.hiç bişey yapasım yok.zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor allah yardımcımız olsun :)
Nuur2001 Bende ocak annesi olarak kızımla burdayım 🤗 henüz bende olmadım aşımı, ve detaylı ultrason için yer aramadı içindeyim
Deletedmom0026 Ultraslan40 ay yok daha once is yeri icinde oldum asi belirttim yazidada 1 gram agrim olmamışti biraz atesim cikmisti bu sefer 4.gundeyim kolumu kaldiramiyorum . 1 sene once olmustum asiyi cok zamanda gecmedi yani
Deletedmom0026 Zeynos saglik ocaginda takip ediyorlar beni bebek icin sonra dan da gerekiuormus o yuzden saglik ocagi ile gorusebolirsiniz
Tazeanne0134 Zuzum_20 Ay hadi inşallah kaç haftalık hamileydin sen kuzum hareket ediyor mu hissediyor msn?