Merveplnc Sabırsızlıkla beklediğim pamuğum sonunda geldi🤲🏻 Şükürler olsun sıkıntılı bir gebelik geçirmemiştik sadece haftamıza göre hep iri bebek olarak devam ettik. 37+1 de doktor kontrolumuzde tansiyonum 17ye çıkmıştı o an çok panikledik doktorumuzla bi karar vermemiz gerekti ve sezaryene karar kıldık 37+6 da 2 eylül pazartesi ameliyatımıza giricektik 5 günü nasıl geçirdim bilemiyorum sürekli hareketlerini takip ettim tansiyon ilacına başlamıştık sürekli tansiyon ölçe ölçe pazartesi sabahı 10.30ta hastanedeydik hazırladılar 11.30 gibi ameliyathaneye indim eşim annem herkes yanımdaydı tarifsiz bir duygu onları ameliyathanenin kapısında el sallayarak bıraktım😪 ameliyathane ekibi harikaydı böyle bir ekiple kızım geldiği için çok mutluyum( küçükköy özel duygu hastanesi💞) epiduralim takıldı sedyeye yattım çok heyecanlandım tansiyonum düştü baygınlık geçirir gibi oldum çok sakin benimle konuşarak ilgilendiler. Doktorumuz geldi 12.06 da kızımın sesini duydum tek söyleyebildiğim iyi mi oldu😞 yüzünü gördüğüm an içimdeki duygunun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻 Gözyaşları içinde izledim pamuğumu battaniyeye sarıp yanağıma koydular o koku ah o kokuyu hiç unutamicam sıcacık yanağı yanağımdaydı annemm hoş geldin pamuğum dedim babasına gidiyoruz dediler ameliyathaneden çıkardılar 10 dakika kadar sonra bende ameliyathane kapısına geldim eşimi yanıma aldılar alnımdan öptü çok iyi merak etme dedi. Odamıza çıktık pamuğum geldi 9 aydır sabırsızlıkla beklediğim kuzum artık göğsümde uyuyordu😊 herkesin gözleri dolu aşkla baktık tarifsiz gerçekten şimdi uyuyor yanımda 3 günlüğüz daha ameliyatla alakalı hiç bir sıkıntım olmadı 6 saat sonra ayağa kalktım merdiven indim çıktım tuvalet gaz hiç bir sorunum yok. Cimcimem birazcık tembel memeyi tutmak istemiyor ağzına koyuyoruz çığlığı basıyor😪 sağıyorum bugün sabah 30ml kadar çıktı anca geliyor sütüm. Mihra kuzusu 37+6 da tam 4.350 gram ve 55 cm doğdu 💞 Bayan yanak diyoruz kızıma bıdık bıdık yanakları var öpmelere koklamalara doyamıyorum🎈 Rabbim hepinize sıkıntısız sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin 💞💞
Deletedmom00170 Merveplnc Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah yavruya vatana millete hayırlı evlat olsun ailesine huzur getirsin💙 Allah isteyen;Dileyen: o duygunun hakkıni verebilecek herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah içisıra beni de inşallah💙
Aysedgrlikrkmz Merveplnc maşallah ne güzel darısı benim başıma inşaallah benim de yarın doğumum korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun inşaallah 🙏🏼 Size de bebeğinize de hayırlı uzun ömürler versin inşaallah 🙏🏼
Deletedmom0065 Merveplnc masallah canim allah size bagislasin kuzunuzu:) kac gun sonra ayaga tek basina kalkmaya basladin acaba ? Ameliyat esnasinda heycanlanmadin mi korkmadin mi :( baş bel agrin oldu mu? Bide hastanenin fiyatini merak ediyordum ne kadar verdiniz sezeryana?
Gnv Merveplnc Allah bağışlasın. Bende Pazartesi sezeryan Doğum yaptım. Benim miniklerde memeyi görünce basıyor çığlığı emmek istemiyorlar. Bugün artık bu çocuklar beni sevmiyor diye oturup ağladım.
Merveplnc Deletedmom00170 dualarım seninle 💞 rabbim tez zamanda güzel haberler nasip etsin kuzum💞 Dualarımdasınnn inan buna
Mucizem19 Deletedmom00170 ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ama ben 19 senedir evliyim doktorlar kesinlikle çocuğunuz olmaz dediler ama şuan 32+3 günlük hamileyim sabırla bekleyin inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder rabbim
Apilhatice Deletedmom00170 Allahım inşAllah sana sonra isteyen herkese nasip etsin hadi inşAllah güzel haberlerini bekliyoruz🙈🙏
Merveplnc Deletedmom0065 canım heyecanlandım tansiyonum düştü ayaklarımı hissediyorum felan dedim ama doktorum daha gelmemişti zaten. Tansiyonum düzeldikten sonra çok iyiydim hiç sıkıntım olmadı bebeğimi görünce hepsi geçti zaten🥰 ameliyata 11.30 da girdim akşam 7 de kaldırdılar hemşireler hastanedeyken eşime tutunup kalktım 1 gece yattım zaten 2. Gün eve geldiğimde çok çok iyiydim tek başıma oturup kalktım tuvalete gidip geldim şimdide çoook iyiyim sadece emme problemimiz var. Baş ağrım oluyor benim ama daha öncede spinal anestezi ile ayağımdan ameliyat olmuştum onda da aynı sıkıntıyı yaşadm evladımı görmeye değerdi ağrısını bilerek istedim ben. Hastanenin ücreti 1600tl sezaryen isteğe bağlı yada zorunlu diye ücret talep etmiyorlar ama sanırım 1 eylülden sonra zamlanmış biz gün aldığımız için eski fiyat oldu. Tek kişilik oda 1700 tl suit oda 1800 tl idi ben suit istedim gelenim çok olucağı için. Şuan suit oda 2200 tl olmuş. İlgileri harikaydı gerçekten hiç pişman olmadım verdiğim parayı kat kat hakediyolar
Merveplnc Gnv bende öyleyim canım inan ağlıyorum oturup neden emmiyo diye ama emmiyo bakalım yarın kontrolumz var doktorada danışıcam ne yapmam gerek diye inşallah emer kuzularımız . Sağıp veriyorum sütüm akmaya bile başladı allaha şükür geldi de
Deletedmom0065 Merveplnc çok teşekkür ederim detayli açıklaman için canim insallah meme problemini de hemen çözersiniz. Çogu bebekte oluyormuş. Boyle aparatlar varmiş meme ucu gibi biberonlarda onlari falan deneyenleri duymuştum. Happy Kids e gececeksen eger orda acarsan basligi kesin yardimci olurlar bence(:
Tugba12345 Merveplnc canm hayirli ugurlu olsn oncelikle bende 39.haftamda sezeryan oldm normal dogum ile baslamsti aslnda suni sanci aliyodm 2cm aclmayla devam edemeyecgmi soyledm ve sezeryana alindm benm bebegmde ememiyor zorluyorz agliyor süt pompasi ise yariyormu gercktn sarilik riskimz yuksek bzm😐
Deletedmom0065 Tugba12345 canim mama verin sütünüzü sağıp biberonla verin. Ay aç kalmasın bebek çok şey okuduk aç kaliyo diye sarilik oluyorlarmiş. Doktorlar 2 saatte bir emzir diyor ama herkes diyor ki öyle saatli ayarlama ayırma memeden hep emsin
Merveplnc Tugba12345 valla canım sağdıkça fazlalaştı benim sütüm sarılığımız 11 çıktı bizimde bugün yine zorladm baya bi emdi ama yine ağlıyor memede
Tgcbyd Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın bizim de 37.-38.haftalarda Doğumu başlatacaklar.Bu haftalar da sezeryan olursa yada suni verseler bile süt hemen geliyor mu mama yada süt sağma aparatı almak lazım mı acaba
Merveplnc Tgcbyd benim gelmedi sütüm canım 4. Günümüz anca geliyor sağmazsan gelceğini sanmıyorum çok pahalı bişey alma ben wee baby aldm 70 liraya gayette iş görüyo