Mavilianne Karadeniz61 ben 7 haftalık öğrendim hamile olduğumu. Bundan 2 hafta önce şiddetli kasık ağrım vardı adet olucam sanıyordum hep. Çok uyuyordum bir de kafam kalkmıyordu. 5 haftalıkken başlamış aslında belirtiler ama işte ben adet olucam sanıyordum Bebek oldu 😂 35 haftalığız suan 🌸
Balzamin Karadeniz61 Adetten 5 gün önce başlayan ve adet oluyormuşcasına kasık ağrısı, bel ağrısı, akşamları üşüme, yüzde sivilce, göğüs çemberinde pütürlü yapı 🙃
Karadeniz61 Mavilianne yaaa 😍 benimde 30 ağustos yumurtlama günümdü çok heyecanlıyım ondan belirtileri merak ettim kimin nasıl oluyor diye 😊 sağlıkla alın kucağınıza 💕
Ozcanf Karadeniz61 benim de 29 ağustostu yumurtlama canım, adet günümü bekliyorum test yapmak için🙏🏼 Şuan bir belirtim yok ama
Mavilianne Karadeniz61 Allah razı olsun ♥️ senin de gönlüne göre nasip olsun inşaAllah 🤲🏻🌸 Bir de göğüs hassasiyeti oluyor. Hatta açıkça uçlarını cimdiklemiş gibi acıyordu benim dokununca
Duambelliduyanbelli Kasık ağrıları, göğüs hassasiyeti, kasıkta batmalar birde adet olacakmış gibi bir ağrı