Sugarclk Merhaba kızlar,,, İkili testi temiz çıkıp 3 lü ve 4 lü testi yaptıranlar var mı aranızda ? Doktorlar bu konuda 2 e ayrılıyor sanırım 2li test temiz ise 3 lü ve 4 lü ye gerek göremeyen detaylı ultrason yeterli diyenler ve hepsini isteyenler olarak ? Tecrübelerinimizi paylaşalım 🤗
26mrv Sugarclk ben ikili yaptırmak istemiyorum sadece detaylı yaptırıcam dedim olur kendin bilirsin demişti doktor sadece ense ve burun ölçüsüne baktı şuan 17 deyim 20 21dede detaylıya gidicem
seymakumatarnsf Sugarclk Ben ikili testte hiç bir sorun çıkmamasına rağmen hepsini yaptırdım. Tercih meselesi aslında😊
Serap_23 Ben ikiliyi yaptırdım canım detaylıyı yaptıracağım keşke yaptırsaydım dememek için yaptır bence
Aysnr_dvrnefe 12+2 yken ikili test yaptırdım. 20.haftama geldiğimde doktorum üçlü dörtlü istiyormusun dedi bende gerek varmı sizce dedim doktorum da ikili testle aynı işlevi görüyor fark yok istersen detaylıya gir dedi bende içimin rahat etmesi açısından geçen Cuma detaylıya girdim iyiki de girmişim ❤️ Şuan 22 haftalığız 👶🏻
OznurC Bende 2 liyi falan yaptırmadım doktorumda detaylıda zaten bakacağız istersen ama yaptırabilirsinde karar senin dedi
Sugarclk Çoğunlukla herkes 2 li test ve detaylı yaptırıyor 3 ve 4 lü nün doğruluk payı daha düşük müş bende 2 li yi yaptırdım ve detaylıyı yaptırma düşünesindeyşm3 lü ve 4 lü testi düşünmüyorum aslında