200419 39+0 im bugün. Adet sancısı gibi sancılarım var. Süreli 20 dk 10 dk ya bir gelen sancılar değil devamlı ama şiddetli değil. Bel ve karın ağrısı gibi. Doğum sancısı mı acaba yoksa yalancı Doğum mu ? İlk doğumum olacağı için tecrübesizim
Simsimm 200419 valla canım benimde geçen hafta böyle olmuştu adet sancısı gibi karın altımda bir sancı 3,5 santim açılmam vardı Benide eve gönderdiler
bilnazo68o 200419 41 de gittim bende canim. Karnimda saplaniyodu adet agrisi gibi. Kasilma sayaci indirmistim ordan takip ettim baya. Hastaneye gittigimde 6 cm acikligim olmus
SevalK Humakusu 4 cm açıklıkla normalde yatış yapmaları lazım nişan ve açılma olduysa çok açık kalması iyi değil enfeksiyon kapabilirsin allah korusun. Neden geri gönderdiler?
Humakusu SevalK sanırım doktorum da bunları göz önünde bulundurmuştur 1 hafta sonra doğum yapan var nişan geldikten sonra. Ki suyum gelmedi henüz. Sancın sıklaşınız gel strese girme burada dedi ilan gelmesi de muayeneden sonra oldu
mervezeze benimde düzensiz sancim var pazardan beri yarın doktora gidecem acaba bende de açıklık olmuş mudur arkadaslar
SevalK Humakusu keşke benimde açılmam olsada doğursam allahım hepimize sağlıkla kolaylıkla doğum nasip etsin bebeklerimizi alalım kucağımıza🙏
Humakusu SevalK yani açılmam var diye kısa süre sancı çekerim inşallah çok korkuyorum stresten olsa gerek midem bulanıyor bugün de kontrolüm var
Simsimm Humakusu stresten insanın illa midesi bulanıyor yaaaa benimde geçen vardı kontrolüm acaba yatırır mı yatırmaz mı diye stres yapa yapa gittim açıklık 3,5 ama nsttde gene sancı yok 😒😒😒
SevalK Humakusu şu an benimde bebek çok hareketli yalancı sancılarım var ama hiç belden değil herkes doğum sancısı belden oluyor diyo
bilnazo68o Humakusu direk dogumhabeye cik dediler.sancim var dedim akinti seklinde su geldi bide kasilmalarla evde. Muayne ettiler 6 cm olmus yatis yapildi hemen
Humakusu bilnazo68o bende muayene oldum açıklığım aynı ama bebek başı çok baskı yapıyormuş suyun gelirse gece hemen gel dedi. Gelmezse de sabah 8.30 gibi yatış yapılacak