Fazilet_veli lütfen yazdıklarımı dikkatlice okuyun.Öylesine geçiştirmeyin,yaşadıklarım burada yazamayacağım kadar yoğun.Kısaca bahsedeyim size umut olaun; Ben 29 yaşımda evlendim ve hiç çocuk düşünmedim nedense bana hamilelik hep ürkütücü geliyordu.33 yaşımda sürpriz bir anda hamile kaldım,9 hafta yaşadı kaybettim.Düşük yaşayan bilir çok zordur; bu yüzden çok korktum yine uzun bir süre düşşnmedim böyle 3 sene geçti.36 yaşımda yani geçen yıl hadi artık olsun dedik eşimle ve rutin bir kontrol için kadın doğum doktoruna gittik.Muayenede yumurtalarımı az gördüğü için amh testi yaptı ve 4-5 gün sonra sonuç için beni aradı.Hayatımın en üzücü telefon görüşmesiydi; bana yumurtalarımın oldukça azaldığını dolayısyla normal yollardan hamile kalmamın imkansız olduğunu ve tüp bebek için yanına gitmemiz gerektiğini söyledi.Şok yaşadık eşimle,3 yıl önce 1 damla spermle sürpriz hamile kalan ben şu anda imkansıza yakın bir durum yaşıyordum.Sonrası 1 aşılama,2 tüp bebek.Son tüp bebek tedavim mart ayında oldu ve sonuç yine negatifti.Tabii kısaca bahsediyorum,bu sürecin zorluğunu anlatamam.Onlarca ilaç,iğne vs.. Psikolojik olarak da yıpranınca mart ayındaki tedaviden sonra eşimle bir süre tedaviye ara vermek istedik.Sonra ne oldu biliyor musunuz? Hemen ertesi ay yani Nisan ayında :) hem de doğum günümde :) Regl olmayınca kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim :) Bu kadar uzun yazdığım için üzgünüm ama anlatmak istediğim tam olarak şu,bu tesadüf değildi; kafamızı boşaltmıştık ve ertesi ay hemen hamile kalmıştım yani her şey beyin rahatlığınızla ilgili.Lütfen yalnızca cinsel hayatınızı yaşayın,çocuk diye şartlanmayın bu çok önemliymiş bizzat yaşadım.37 yaşındayım 23 haftalık hamileyim şu anda :) En yakın zamanda hamile kalmanızı diliyorum ama yazdıklarımı iyi okuyun lütfen