Fazilet_veli Canım öncelikle Allahtan hayırlısını iste her şeyden önce sen ve psikolojin daha önemli, ben de 1 sene boyunca tam 12 ay boyunca deli gibi kafaya takmıştım her ay o kanı görünce dünyam başıma yıkılıyodu evet çok zor inan seni anlıyorum ben 1 sene yaşadım başkası 2 sene yaşamıştır ama yaşandı biliyorum o acıyı , eşinden başka kimse anlamaz hatta o bile bazen seni anlamaz, benim de yumurtalarım olgunlaşmadan çatlamadan atılıyordu , doktorlar öyle dedi en azından, yumurta olgunlaştırıcı ilaçlar mı içmedim çatlatma iğneleri mi vurulmadım, her çatlatma iğnesi vurulurken hemşirenin yanında ağlıyordum. Eşimde çok istiyordu eşimle aramda 10 yaş var bir de o daha çok istiyordu.. Allahım yatıp kalkıp hamilelik bebekle ilgili şeyler , kimseye de söyleyemiyodum bi anneme diyordum ben kısırım falan o da çok üzülüyordu bir gün dedim ki banane ya çocuk olmazsa olmasın demek ki nasip değilmiş dedim ve o ay hiç bi ilaç hiç iğneye gitmicem diye kendime söz verdim ve bu senenin ocak ayıydı, olmazsa olmasın falan sürekli dışarı çıkıyorum ( evde durunca çünkü aklıma geliyordu) dışarda arkadaşlarımla ailemle takılıyodum falan hiç umrumda değildi ama gerçekten tamamen unutmuştum. Sonra Ocak ayının sonuna doğru yaklaştık ben bi garip hissetmeye başladım içim huzursuz falan, sonra afedersiniz idrarımda gariplik görmeye başladım. Adetime de bi kaç gün var, ( bir de adetlerim hep düzensizdi) Ben eşime dedim yoksa dedim hamile miyim? O da yine başladın dedi yalvardım doktora götür diye , zorla da olsa gittik dedim böyle böyle , kanda istedi 1 saat sonra sonucu aldım ve pozitifi gördüm tabi ki o anı tarif edemem, o kadar yumurta olgunlaşmaması falan filan fasa fisoymuş Allah ol derse oluyor gerçekten, bir de öyle bir şey ki kafanın içindeki her düşünce senin o hormonlarını öyle bi etkiliyor ki o engel oluyor, Benim sana tavsiyem bu aylar bırak kafandan at bir hobi edin çık sürekli dışarı tek ya da başkalarıyla gez toz alışveriş yap. Film dizi bir şeyler izle ama sürekli kafan meşgul olsun. Allaha sığın bak o çok iyi etki ediyor. Bilhassa kendim yaşadığım için öneriyorum. Allahtan hep hayırlısını iste canım😌 Allah gönlüne göre versin, sana dua edeceğim merak etme 😌