ElifClk Prensprenses ben 6. Haftayı tamamladıktan sonra gitmeyi düşünüyorum onun öncesinde strese sokmaktan başka birşey yapmıyorlar
ElifClk Rbia35 dua edeceğim canım inşaallah bebiş vardır 💜 rabbim isteyen herkese bu güzelliği hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tattırsın inşaallah 🙏
Derya89 Mrb. Bende 2 hafta gecikmeli adet oldum ilk defa böyle bişe oldu büyük hüsran tabi 😔 bu gün klomen ilacına başlıcam kullanmış olan varmı acaba
Prensprenses Derya89 ben 2 ay kullandım çatlatma iğneside vurdular ama bende olmadı inşallah sende işe yarar 🙏
Prensprenses Derya89 inşallah olur canım en başda kafana takma üsteledikçe olmuyor ben bunay saldım kendimi hiç unursamadım ve 1 kez görüştük eşimle grip için gittim beta 7 adete daha var bekle dedi klomen kullandıgımda bile 0 dı hep
Derya89 Prensprenses prk takmadığımı düşünüyodum ama yaklaşık 2 sene olcak artık ister istemez düşünüyo insan bi sorunumuzda gözükmüyor inşallah dualarımız kabul olur nediyim
Derya89 Buarada bazı arkadaşlar hamile olmayanlar bu uygulamayı neden kullanıyor gibi yorumlarda bulunmuşlar iki hafta gecikmem olunca bi hevesle indirmiştim sonrasında burda açılan postlar hoşuma gittiği için silmedim bunda şaşılacak pek bi durum olduğunu düşünmüyorum
Rbia35 Derya89 yani bi fikir dasiniyoruz birbirimize umit oluyoruz ne var bunda illa hamilelermi kullanicak diye bisey var uygulamayi
Derya89 Aslannnn hadi hayırlısı beklemek çok zor zaman geçmiyo stres yapmayın diyolar ama düğünmeden edemiyor insan ☺️ Ben de ilacı içmeye devam
Aslannnn Derya89 kullan canim insallah hamile kalirsin hayirlisiyla. Bende ise yaramıştı hamile kaldim fakat düşükle sonuclandi😔