Mucizem__1 Kaç aydır hala hamile kalamayan ben🙄 Nisan ayında 10 gün adetim gecikti 11inci gün adet oldum mayıs ayında ise bi gün erken geldi ve haziran ayında yine gün gecikmeyle geldi bu ayın 9unda da tekrar adet günüm tekrar doktora gitmiştik fakat hiç bişeyi kale alarak uygulamadım nasıl olsa zamanı geldi mi rabbim verir diyerekten 🙏 yine de bi umutla bekliyoruz tabi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Prensprenses Mucizem__1 amin hayırlısı olur büşra bende bekliyorum seninle aynı zamandır bu ay klomen kullandım ben 9 unda hayırlısıyla belli olacak
Aslannnn uras canim merhaba hatirladin mi beni merak ettim sizi bebişleriniz nasil sizler ne alemdesiniz ? @Nesoo
Prensprenses Aslannnn geçen ay olmadı bu ayda bekliyorum bugün adet günüm hepimize hayırlısı inşallahh 🙏🙏
Aslannnn Prensprenses benimde bugün adet günüm insallah olmam 😕 Ben artik doktora gitmiyorum şuan bitkisel yağlar kullaniyorum . Bu ayda ovulasyon testini degerlendirdim insallah hayirli haberler yazarim buraya 😔
patulii Arkadaşlar aranızda çatlatma iğnesi kullanan var mı? 3. Kullanışım, iğneyi göbekten yaptırdım ve ilk defa karın boşluğuma bıçaklar saplanıyo gibi oluyo. İğneyle ilgisi olabilir mi?
Melikezturk Aslannnn bende ilk gebeligimde düşük yaptım 8 ay oldu hala kalmadım hamile 4 aydir da folic asit kullanıyorum gebe kalmak için
Aslannnn Melikezturk Bende senin gibigim canim. Hatta ilk gebeligimde bebgimi 8 aylikken erken doğumla kaybettim nisan ayinda da 2. Bebeğime düşük yaptim . Bu ay da adeti bekliyorum insallah bu defa nasip eder Rabbim tabi hayirliysa .
Melikezturk Aslannnn inşallah benimde adetime 2 gün kaldı bekliyorum inşallah banada isteyen herkese de nasip etsin inşallah Rabbim