deletedmom31 Light345 içinde adaçayı, çörek otu, çam balı, hayit tohumu, zencefil var. Instgramda clife macun yaz çıkıyo. Ben ilk başta inanmayarak kullandım ama şuan çok şükür 2.5 aylık olduk. Her yemekten önce bir çay kaşığı yiyosun tadıda kötü değil
babylove Kbrmrt klomen işe yarıyor mu gerçekten? Doktor mu yazıyor bu hapı acaba? Hsngi aşamada kullanılıyor cevaplarsanız sevinirim
Kbrmrt babylove şöyle. Benim hormonlarım falan temiz çıktı. 1 yıl bebek olmayınca ilk olarak klomen verdi doktor. SonrAki ay adet oldum ama 2. Aya hamile kaldım çok şükür. Öylede okumuştum. İkinci ayada etki ediyormuş.
Aslannnn Ilkbebek123 evet gitmistim bir sıkıntı yoktu . Sonra hamile oldugumu ogrendim ve düşük yaptim malesef 😔
nilo81 Kızlar ikinci bebeğimi de kaybettim ilki düştü ikinci kalbi durdu böyle bi durum yaşayan var mı testler yapılacak
Sedagezer38 uras ilk başlarda bende kasiklarima ağrı giriyordu bı sgaa bı sola belki de gebesindir inşallah :-) hayırlısı ile
Esra16 Aslannnn Canım 8 ay denedik bizde doktora gittik hic bi problem cikmadi zamani varmis yani ama Internetten arastirdim ne yapabilirm nasil yapabilirim diye Agnucaston diye hayit hapi var adetin son gunlerinde onu kullanmaya basladim 1 kutu bitirdim yani kullanmaya basladigim zaman son adetim oldu 1 ay sonra hamile oldugumu ögrendim bi dene derim bisey kaybetmezsin
Esra16 Aslannnn Tatlım çok araştırdım o hapı ve direk doktora falan sormadan kullandim bitkisel olmasina guvendim eczanelerde var adı agnucaston 1 kutu sonunda hamile kaldim insallah kullanmayi denersen sende hamile kalirsin
Aycaaklan Bnimde zor oldu rahip agzim cok dardi her iliskiye girdiginizde ayaklarimi duvara uzattim 20 dk durdumm allahimin izniylede oldu simdi 10 haftalik oldukk ... rabbim tum isteyenlere nasip etsinn bir an once..
derindoruk TueDurmaz adetin düzensizse yumurta takibi yaptır eczanede satılan takip bişeyi var yada doktor kontrolünde. Yumurtladıgın günler birlikte olup ayaklarn havaya kaldır spermn yumurtaya ulasmasını sagla
Dijle Aslannnn cnm sana onerm olck tam 4 yıldır çocuğumuz olmuyrdy hamile kaldım her neyse uzatmcm dusuk le sonuçlandı tam 6 aylık ken düşük yaptım şimdi bana birini onermslerdi ilk başta inanmamastm dusuktende 2 sene olması cock her doktora gittik olması Filiz hanım die biri wardi ona gittim çok şükür şimdi 2 aylık hamilym doktor deil ama hersyi bilio ilaç getittirio ilacdan 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür istiosan numarası ni vereblrm
Aslannnn Dijle numarasi degilde sosyal medya hesabi varsa takip edebilirim canimm instagrami var mi ??
Dijle Aslannnn ben sana bu kadın war onu tawsiye edeblrm 4 sene çocuğumuz olmuyordu su anda hamilym onun verdiği ilaclarla 1 ayda hamile kaldim
Aslannnn Esra16 tamam canim bende baktim araştırdım almayi düşünüyorum tabi eşim de tamam derse bakalim hayirlisi sagol tekrardan tesekkurler