Bayanlar konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi ben 5+0 haftalık daha yeni bir hamisim. Ilk gebeligim 6+5 haftalık kayıpla sonuçlandı dört ay önce kürtaj oldum. O yüzden bunda da aynı sorunu yaşamaktan korkuyor her şeyi aşırı bi titizlikle yapıyorum yeme içme uyuma vs her şeye çok dikkat ediyorum ve tabiri caizse ince eleyip sık dokuyorum ama eşimle hep sorun yaşıyoruz bu yüzden bana hep aşırı abartıyorsun daha ortada bir şey yok her şey belli olsun ondan sonra dikkat edersin şimdiden bu kadar kaptırma kendini vs gibisinden cümleler kuruyor ve bu benim canımı çok sıkıyor sizce ne yapmalıyım? 😔 belki kendince haklı daha keseyi falan görmeden birden bire kendimi böyle kaptırmam belki yanlış ama iste annelik kadınların içind E olan bir duygu hep koruma iç güdüsü içindeyim inş bu sefer sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma kuzumu inş hepimiz hayırlısı ile alırız kuzularımızı kucaklarimiza. Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ama gerçekten bu konuda yardıma ihtiyacım var 😔