Ngr55 Aslannnn saol canm destek oluyosun 😢 Allah razı olsun. Bu ay eşimi gonderıcem doktora belkı onunla ılgili birşeyle yapmamız gerekır 😐
Aslannnn Ngr55 doktor sende bir sıkıntı gormuyorsa eşini doktora yönlendirebilirsin ama eger senin yumurtlamada sikinti oluyosa hic gönderme bende senin gibi düşünüyodum hersey yumurtlamada başlıyormuş tek sorun oymuş 😊
Ngr55 minikkelebegimmm hiç bilmiyorm canm sperm hızına kalıtesıne canlılıgına ve sayısına bakıyolar galıba 🙂🙂 siz ne kadar suredır denıyosunuz
Ngr55 minikkelebegimmm daha yenıyız o zmn canm bende 7 aydır denıyorm ama ben 1,5 yıllık evlıyım 🙂 yaş kaçtı ?
Prensprenses Olucak inanıyorum o haberi bizde vericez bi gün kızlar dert etmiyelim vardır bi zamanı 🙏😍
Ngr55 minikkelebegimmm 90 lıyım bende 🙂 daha erken sabret 🙂 biyolojık saatım benım ilerliyo o yuzden strese gırıyorm Prensprenses
Ngr55 minikkelebegimmm olsun da canm nazlarına katlanırız 🙂🙂 Allahım anne olmak ısteyenlerın kucagını bos bırakmasın inşallh 🙏🙏🙏🙏
sevdenuur Ngr55 evet canim yapmadm erken diye gecikirse eger yapicam.. belirti yok yani sadece midem tuhaf ondanmi bilemedim gereksiz yere kendimi heycanlandirip umutlandirmak istemiyorumda bekliyorum oyle
Ngr55 sevdenuur bende aynı umutlanmak istemıyorm ama kasık agrıları benı oyle düşünmeye sürüklüyor 😁😁