uras Nesoo olmaz canim insallah�duaların merak etme dualarimiz seninle.sonucu alınca yaz hemen bekliyoruz burda 😉😊
Aslannnn uras valla bilmiyorum canim son bir testim kaldi onuda yaparim ondan sonra kan veririm herlade
uras Nesoo yok canım normal benim ilk hamileligimdede yüksek çıkmıştı ge döllenme olmamış demekki yaim yıne baktir kan dan
uras Nesoo canim çok normal degerin masallah benimde 4+4 deyken 650 lerde çıkmıştı.sen bugün vermistin kani dimi aynı gün çıkıyor senin öbürgün ver kani ama korkma guzel değerin canim hayirli olsun çok sevindim 😊
minikkelebegimmm Kizlar bugunle birlikte reglime 5 gun var refl agrisi gibi hafif hafif kasik agrilarim var hic boyle olmamisti acaba normal gebelik testini ne zaman yapabilirim en erken
minikkelebegimmm Ngr55 kasiklarim normalde adet olcagim zaman agrir regl gunum 24 mart bugun kasiklarim hafif hafif agridi testte kargoda yarin gelir ama 4 gun kalmis oluyor cikar mi acaba teste
Aslannnn Kızlar meraba nasilsinjz son durumlar ne her yolunda mı ?? ❣💞😍😉😉 @Nesoo @uras @Sonsuzluk @Ngr55 @TueDurmaz @Prensprenses
uras Aslannnn aynı canim çok şükür bi sıkıntımız yok 😊sen kendini inandiramiyorsun daha canim ama haklısın bende hala acaba gerçekten hamilemiyim diye kendime soruyorum 😊Ngr55 canım sendede bebis var gibi hissediyorum insallah dogru hissediyorumdur 😇
Aslannnn Ngr55 bendede yoktu canım artik şaşirmiyorum 🤣🤣Yarin adet günüm kasigimda hafif bir agrim var insallah adet olmam