TueDurmaz Birşey daha söyleyim istanbulda bi arkadaşım var o da aynı benimle bir evli çocuk istiyor doktoru demiş ki bir problemin yok siz eşinle sadece çocuk yapmak için ilişkiye giriyorsunuz demiş yani piskoloji çok çok önemli
Aslannnn TueDurmaz evet ya oýleymiş gercekten ama çabada gerekli diye düşünüyorum rabbim bizlerede nasip eder insallah elimizden geleni yapıyoruz 😊
Nesoo Aslannnn büyük gün olsun. Güzel haberler alalım o günlerde işllh. Aynı anda hamile olduğumuzu öğrenelim tüm süreçte birbirimizi destekleyelim Allah’ın izniyle
Nesoo Aslannnn canım sen bugün doktora gidecektin. Ne oldu gittin mi. Güzel yumurtlama haberleriyle gel işllh. Az önde ovülasyon testi yaptım. İlk kez ikinci çizgi net çıktı. Ama hala ilk çizgi kadar kırmızı değil. Akşam birdahaki test yapıcam. Ama muhtemelen cumartesi en doğru gün olacak
Aslannnn Nesoo ayy inşallah canim benim.birbirimize hamileyim diye haberler verelim insallahh 😄😄😉😉😉❤❣
Aslannnn Nesoo valla benim teste aynı seninki gibi canim. Doktor randevum saat 4 de gidince haber veririm yumurtalar hakkında dua et bana insallah guzel Kaliteli yumurtalar büyümüştür 😊😊😉
Aslannnn Nesoo doktordan çıktım canım sağda bir tane yumurtam gelişmiş ama da 13 mm çok küçük pazartesi tekrar çagirdi takipteyim hala 😊😕😉
Nesoo uras canım şimdi yine test yaptım neredeyse kırmızı renk birbirine eşit. Değerlendiricem o yüzden. Ama dün de olmuştu. İki gün üst üstte kaliteli olmuyo deniyo🙁
Nesoo Aslannnn demek ki daha yumurtlamaya var canım. Hayırlı haberler al pazartesi işllh. Testte durumlar nasıl
uras Nesoo Aslannnn kizlar dayanamayıp yaptım test eşim yap test var nasılsa sabah yine yaparsın dedi ve onu dinleyip yaptım ama çıkmadı t deki beyaz çizgisi belli bugün gün vardı çay kahve tuketimim çok oldu keşke sabahı beleseydim 😕sabah yapmicam ama beklicem artık öyle karar verdim.kasiklarim da batma var uzatınca bacagimi çekiyor baş dönmem var ama göğüs hassasiyeti çok yok anlamadım bosami kürek cekiyorum 😞
Minaacit Aslannnn hamilelik öncesi folik asit kullanimi cok onemli ve etkili. Beta hormonunun artmasina yardimci oluyor
Aslannnn Sonsuzluk insallah canim birimizden degil ikimizden de güzel haber veriririz insallah sana😉😉😉😀😊
Sonsuzluk Bence hepimiz hamile kalana kadar bu postta n devam edelim bu sureci anlatalım hep birbirimize 😍
TueDurmaz Sonsuzluk Nesoo Aslannnn valla kızlar benim annem en küçük kardeşime spiral varken hamile kaldı yani dediğiniz gibi hiç birşeyden ümit kesilmez. Annem eğer kardeşime hamile kalmasaydı şuan yanımızda değildi bütün vücudunu iltihap sarmış kardeşimde annemi iyileştirmek için gelmiş ❤