Nesoo Aslannnn bence de yap canım. Çıkmasa bile hamile olmadığın anlamına gelmez. Ama çıkarsa işllh o zaman Harika olur 😊
Aslannnn Nesoo ikinci çizgi silik çikti canlarım 10 dk icinde belirdi amaaaa... ben çatlatma ignesi oldum ya 10 gun falan vucutta kaliyormuş ignedeki hcg hormonu ondan mi acabaa?? 🤔@uras @Sonsuzluk @TueDurmaz @Ngr55
Aslannnn uras çatlatma ignesini etkisi kalmistir belki bilmiyorum ki cok kararsiz kaldım igneden sonraki 12. Gün bugun 😟😏🤔😉
Ngr55 Aslannnn canm iğneyle ilgili hiç bi bılgım yok benden senden ogrenıyorm 🙂 ama ınsallh o degılde bebişin hcg sidir 😍😍
uras Aslannnn insallah canim içimden bis ses bebis in diyor pazartesi insallah biraz daha belirgin cikti mi bebek geliyor demektir 😄
Aslannnn uras aynen canim eşime soylemicem bugün yaptigimi pazarteside ayni cikarsa var demektir zaten sürpriz yapicam ona 😄😊😊😊
TueDurmaz Aslannnn valla benimde iğneyle ilgili bi fikrim yok ama inşallah bebeişin vardır ya çok heyecanlı 😍😍
Ngr55 Aslannnn inşallh canm ama kan testi yaptırmadan eşine soyleme madem suprız yapıcaksın kan testıyle kesınlestır 🙂🙂🙂
Aslannnn Ngr55 kan testini yapmam cok zor canim evimin yakininda hastane falan yok kan vermeye beraber gitmemiz gerekir ama eğer pazartesi sali yine çift cizgi cikarsa soylemeyi planlıyorum 😄😄😊