Sonsuzluk Aslannnn Nesoo uras Ngr55 Mucizem__1 Kızlar dün dedim ya test yaptim negatif çıktı şimdi namaza kalktım test ı atmadım negatif çıkınca banyoda unutup çıkmışım şimdi bi baktım diğer çizgide var ama silik 😨😨😨elim ayağım tittedi
Nesoo Aslannnn perşembe adet günüm. Adet olmazsam perşembe yapmayı düşünüyorum canım ama bir yandan çok korkuyprum ya yine kimyasal olursa diye
TueDurmaz Sonsuzluk canım onlar kuruduktan sonra içindeki çizgileri beliriyo heyecanlanma yeni test yaparsın ona güvenme zaten 5 dakikadan sonra dikkate almayın diye yazıyo sanırım
uras Sonsuzluk canim hemen bugün tekrarla testi hadi insallah vardır o zaman bebis 😍kan testinde ver canim bugün adet gününde dimi
Aslannnn Sonsuzluk uzun süre bekleyince gecersiz oluyor canim 10 dk icinde cikmasi gerek dogru sonucun
Sonsuzluk TueDurmaz Ya bilmiyorum ki normalde yaptigimda o ikinci çizgi asla çıkmazdı kafam karıştı 😢
Ngr55 Sonsuzluk bende her saat bakardım ikinci çizgi şimdiye kadar hiç görmedim 🙂 inşallh vardır ya ama sen yine de cok umutlanma 🙂
Sonsuzluk Ngr55 Ya işte benim ilk gebeligimde böle silik çıktığı için ister istemez umutlanıyo insan 😐😖
Nesoo Ngr55 evet canım ovülasyon testinde 14.gün iki çizgi de çok dazla belirgindi. Sonra diğeri diğer günlerde silikleşmeye başladı
Nesoo uras bende geçen ay adet günümde gebelik testi yaptım silikte olsa çıktı. Bence hamilelik var hadi hayırlı olsun canım 😘🙏
Aslannnn Mucizem__1 yeter canim zaten hergun 1 tane yaparsin 10 gun yapsan her ay 2 ay yeter . 🤣 2. Aya gerek kalmazda insallah testler elinde kalır 🤣😊
uras Aslannnn bana gönderdi canim testi ve var ikinci çizgi baya belirgin benimde ilk öyle olmuştu bekleyince netleşti hiç olmasa aynı beyaz kalırdı test var bence Sonsuzluk arkadaşın bugün geçsin bakalim adet olmazsa sonuç netlesir zaten hayirlisi olsun 😍
Mucizem__1 Sonsuzluk evet canım gittim folik asit kullanıyorum yumurtlamamın çok güzel olduğunu söyledi bana
Aslannnn uras bu testlerden cok muzdarip oldum ya biraz ön yargılı davraniyorum ondan heralde 🤣🤣 ama eger ikici iyice belirginse vardit insallah testi yenile canim bence @Sonsuzluk