Aslannnn Sonsuzluk ama bi kere oldu ya saat 17 civarlarında sperm kalitesiz olur mu diyorum . Bide denemekten bisey kaybetmeyiz bugünü iyice degerlendirrelim diyorum kafam cok karisik 🤣😂
Nesoo Aslannnn 14.gün çok koyuydu. Ama tamamen silikleşmesi 16. Gün oldu canım. Aynı gün iki kere olur mu bilmem ki. Yarın sabah erkenden veya gece geç saatte olabilir belki 😊😊
uras Aslannnn yarin daha önemli canim bugün zaten ilişki olmuş bence gerek yok yarinda yine pembe çıkar ikinci bugün ku kadar olmasada.3.gün baya silik çıkmıştı bende
Aslannnn Nesoo valla ben az önce tekrar değerlendirdim insallah yanlıs yapmamışımdır canim yarin aksam eşim hataya gidecek onun icin endiselendim bugun ikidefa oldu 🤔😕😕
Nesoo Kızlar bu arada bugün kasığımın sol tarafı çok batmaya ağrımaya başladı. Geçen ayki gibi. Umutlanmaya başladım
Aslannnn Nesoo umutlan canim vardır insallah neden olmasin ki olmamasi icin bir neden yok sen elinden geleni yaptinn 😄
Aslannnn TueDurmaz ama bende dinen sabah yapılmasının iyi olmadığını duydum ne kadar dogru bilmiyorum
Aslannnn uras valla dayanamadım canim garantiye almak istedim belkide bilmiyorum takvimlerde bugun tam yumurtlama gunu cok yüksek çikiyor ondan endişe ettim sanirim . Birde yarin eşim hataya gidecek ondanda biraz tedirginim 😐😐😢
uras Aslannnn yarına catlarsa hazırda spermi karşılar canim insallah Allah büyük kafan nasıl rahatlicaksa öyle yaptığın iyi olmus 😊 hayırlısı insallah olur