Aslannnn Zelihazturk canim benim klomen bittikten 5 gun sonra yani cuma günü 13 mm di bugün tekrar gidicem bende merak ediyorum kac mm oldu diye 😄
Zelihazturk Aslannnn klomen. Cumartesi bitti pazartesi gel demişti bugün gittim 9 mm dedi canım sıkıldı biraz
Aslannnn Sonsuzluk yumurta gelişimini destekliyor sanırm kullanan bicok kişi duydum bazı durumlarda erkeklerede veriliyormuş tam detayini bilmiyorum ama
Aslannnn Sonsuzluk herkese değilde 1 seneye yakin korunmasiz iliskiyle hamile kalamayanlara veriyor doktorlar öyle biliyorum
Zelihazturk didematlas bende adetin 5 günü başladım cumartesi bitti bugün gittim küçük dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi
Aslannnn Zelihazturk bence normal canim benimki 5 gun sonra bile 13 mm di normal ilerliyo bence seninkiside 🙄
Aslannnn Zelihazturk 2 gun sonra 13 falan olur seninkiside canini sikma ilaç ictik diye beklentimiz fazla oluyor biraz bende senin gibiyim ama daha 1 haftada büyüyecek yumurtalar 😊
Aslannnn Zelihazturk yok canim sadece klomen tedavisi benimki ilk tedavi zaten bu olmazsa nasil bi tedavi uygular doktorum bilmiyorum artik 🤔
Aslannnn Zelihazturk hiç stres yapma canim her gün 2 mm büyüyormuş yumurtalar senin adetinde yeni bitmiş stres yapacak bisey yok 😊
TueDurmaz @Nesoo Aslannnn @uras ya kızlar siz bu ümmü sübyanla ilgili ne düşünüyorsunuz ben anlamadım inanıyor musunuz böyle şeylere ben çok korkarım böyle şeylerden