deletedmom31 Light345 içinde adaçayı, çörek otu, çam balı, hayit tohumu, zencefil var. Instgramda clife macun yaz çıkıyo. Ben ilk başta inanmayarak kullandım ama şuan çok şükür 2.5 aylık olduk. Her yemekten önce bir çay kaşığı yiyosun tadıda kötü değil
Cagannn Aslannnn rabbim nasip etsin tez zamanda insallah sizin için dua edicem Allahım yar ve yardımcınız olsun
TueDurmaz Arkadaşlar bende ovülasyon testi alıcam öneriniz var mı ? İlk defa kullanıcam çok marka var
Aslannnn TueDurmaz gitti gidiyorda Laqovick diye bi marka var beyaz kutuda yazilişini tam hatirlamiyorum 😂 ben onu kullaniyorum fiyat olarakda uygunlar
Ayse13 TueDurmaz labaquik marka kullandım ben korunmayı bıraktık ve kullanmaya başladım arkadaşımın önerisiyle ve ilk ay hamile kaldım çikolata kisti olan arkadaşımada söyledim normalde hamile kalması çok zordu oda takip ettiği ay hamile kaldı darısı size olur inşallah 🙏
Elifzkan-Ball Aslannnn inş rabbim en kısa zamanda nasip eder bende 1,5 yıl sonunda gebe kalabildim umudunu kaybetme kımsenın moralını bozmasına izin verme ❤❤ Dularım tüm anne olmak isteyenlerle
uras Aslannnn @Nesoo kizlar sabah yine evde test yaptım bu sefer hemen belirdi ikinci çizgi kan verdim yarin sonuclanacak bakalim insallah
Nesoo uras ayyyyy ben demiştim ilk haberi sen vercen diye. Çok şükür allahım işllh kan sonuçların da istediğimiz gibi çıkar. Bugün sana geçmez şimdi canım. Son 1 gün daha sabır
uras Gamze85 daha geçmedi canim 3 gün var gebelik istiyorduk zaten vücudundaki değişikliklerden anladım cumartesi test yaptım çok çok silik çıkmıştı bugünde yaptım biraz daha belirgin çıktı hemen kan verdim yarin cikacakmis sonuc
Gamze85 uras ya benim 4 gün geçti göğsüm çok dolgun değil ama acıyo kasıklarım ağrıyo her an hasta olacak gibi bınlar da belirti mi acaba gebelik için
uras Gamze85 benimde dolgun değil ama acıyor sızlıyor içten canim.kasiklarimda ağrıyor dün bacaklarim ağrıdı mesela belim de aynı adet ağrısı gibi ama benim genelde adet olacağım zaman agrirdi bu kadar önce belli etmezdi diğer gebeliklerim dede aynı böyle olmuştum ben ondan suphelendim çıktı ins kanda da cıkarsa bide.senin gec dollenme olabilir kan verin ben bide ovulasyon testi kullandım ilk defa ona göre ilişkiyi ayarladım insallah siz dede vardır
uras Aslannnn 🙈 aynen canim çıktı ikincide hemen belirdi pembe si çok değil ama belli bakınca kan da ne kadar çıkacak bakalim 3 gün var düşük çıkacağını tahmin ediyorum
TueDurmaz uras oooo ilk haber senden geliyo valla ben bile sabırsızlandım seni bilemiyorum hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aslannnn uras çıksında düşük cıksın canım yükselir elbet 😉😉😄 şimdiden hayirli olsun diyelim öyleyse ☺☺😀😀😄😄🤰
Nesoo Aslannnn canım benim teste ikinci çizgi görülemeyecek kadar silik çıktı. Kesinleşti yani yumurtlama günü. Sen geldin mi doktordan ne dedi doktor canım. Hayırlı haberlerle gel işllh
Aslannnn Nesoo öğleden sonra eşimle birlikte gidicez canim daha gitmedim sen yumurtlamissin kesinlesti artik 😊 bende bugün yarin kesin yumurtlarim dün ve bugun kasiklarim cok agriyor insallah solda da yumurta gelişmiştir 😄😄😄
MeryB TueDurmaz hormon testi yapıldı mı? Benimde adetlerim sürekli geçikirdi, meğerse Prolaktin süt hormonum yüksekmiş. Uzunca bi süre ilaç kullandıktan sonra hamile kalabildim.