Aslannnn selam benimde baya sorunlu oldu bundan bir sene önce 20 kiloya yakın bi kilo verdim ondan sonra adetlerim düzensizleşti 20 günde olmaya başladım ben zayıflamama yordum 2017 haziranda korunmayı bıraktım ve baktım hamile kalamıyorum doktora gittim hormon testi için nelerle karşılaştım test sonuçlarıma göre benim normal yolla çocuğum olamıyacagını söyledi doktorum tüp bebek bile şüpheliydi bu arada bi kızım var 5 yasında allah ona uzun ömür versin deri doktor sonra ben benim gibi yumurta rezervi düşük olanları araştırdım internetten önce hatıra tohumu içtim adetlerim düzene girdi sonra incir kürü yaptım araştırırken önce sogan sonra incir kürü yapıldığını öğrendim incir kürünü bi hafta yapıp soğan kürüne başladım 15 gün içtim ve adet olmamı bekledim o ay hamile olduğumu öğrendim Allah’ıma bin şükür birde bu ay adetim biter bitmez suyu kaynattım buharına oturdum kanalları açtığını söylüyorlar sonra üç gün ilişki ne biliyim beklenmedik anda geldi meleğim ben tüp bebek denemedim 1sene ara veriyim dedim doğal yolları deneyim dedim tabi allah ol deyince herşey oluyo zamanı bu zamanmış şimdi 3 aylık hamileyim çok şükür 🙏