Aslannnn Zeyno3898 valla canim ben bu ay incir yemekten bi hal oldum 😂😂 avokado falan yemeye başladim bakicaz artik
Zeyno3898 Aslannnn bende 4kiloya yakın incir yedim bu ay beklemiyordum çünkü bazı günleri kacirdik eşimin nöbeti denk geldi misafir geldi ama Allah verince kimse engel olamiyor darısı bütün isteyenlere olsun
Aslannnn Zelihazturk eşimin işi nedeniyle geldim.canim antalyaya onunda benimde ailelerimiz antepte burda kimsemiz yok malesef cok özlüyorum antebi 😊
Aslannnn GlahBilgiliPelit valla canim 18. Haftada doktorum bebegin kalbinin büyük oldugunu cocuk kardiyoloğuna gitmemi soyledi . Birde suyum fazlaydi ikiz karni gibiydi karnim. Devamki kontrollere gittik brbegimin rahatsiz oldugu icin daha dogrusu suyu fazla oldugu için erken dogum olabilecegini soyluyordu doktorum
Aslannnn SinemByktnsl canim namaz kildigim icin sabaha kadar bekleyemiyorum ama yinede yarim saat bekliyorum
Zelihazturk Aslannnn mrb bugün doktora gittim klomen kullandım ama yumurtam 9 mm 2 gün sonra yine gel dedi klomenden sonra ne kadar sürede yumurta gelişir bilginiz var mı
Funda17 Aslannnn folikasit vermisti banada doktor kucuk bi hap hemen ayina hamile kaldim bi dene derim birde yastik koymalisin beline
Aslannnn SinemByktnsl bu arada avokado yumurta gelisimi faydali diye duydum bi bilgin var mi canim ??
Umut Aslannnn erken doğum derken canım ne kadar erken acaba benimde riskim varda etken diye korkuyorum biraz
Aslannnn Umut 31. Haftada kasilmalarim oldugu icin sezeryana aldilar canimm bebegi riske atmak istemediler rahatsiz oldugu icin 2 gün yogunbakimda kaldi . Istanbula helikopter ambulansiyla sevk edeceklerdi o anda hayatini kaybetti meleğim
minikumutlar Aslannnn bende 19 gündür adet olmuyorum kan negatif çıkıyo doktor adet söktürücü vermişti almadım kullanmak içimden gelmedi inşallah geç döllenmedir benim gibi bu durumu yaşayan hamişler var mı kızlar eşimde bende rüyamda hamile olduğumu gördük eşimin rüyasında 19 günlük hamileyim demişim benimkinde ise test yapmıştım dün pozitif çıkmıştı aaa bak demekki geç döllenmeymiş diyodum rüyamda 😅😅🙏🙏🙏
Aslannnn Nesoo aynen canim sabirsiz davranip adet oncesi yapınca adet olana kadar zaman gecmiyo bi dahaki yumurtlamaya kadar günler ay aylar yıl oluyo 😂😂
Ngr55 Merhaba.ben de anne olmak istiyorum 1,5 yıllık evliyim 6 aydır bebiş düşünüyoruz.bu ay şu çörek otu bal tarçın karışımına başlıcaktm bende ama tadı cok kötü geldi vazgectim 🙂🙂incir yemeye başladım.
Aslannnn Ngr55 incir içinde cok faydali diyorlar ama bilmiyorum bende bu ay cok yedim bakalim bu ay olmazsa çorekotu bal karisımini denicem
melikeaynrr Kızlar hayırlı pazarlar 💐 ben çok pimpirikli biriyim her sancıyı her ani hareketi acaba bişe mi var birşey mi oldu diye kaygıya kapılıyorum ... bugün dalgınlıkla folikasit ilacımı iki tane almışım bir zararı olur mu 2 aylık hamileyim 🤯🤯🤯🤯🤯
Aslannnn melikeaynrr bisey olacagini sanmiyorum canim zaten aldigimiz folik asitlerin mg mi cok düşük bende yapmistim bi kere 😄😊