2609nrgl Aslannnn rabbim hepimize bu güzel duygulari yaşatsın inşallah 🥰 Bende evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim ama düşük yaptim sonrasinda 3 kere daha oldu ama kimyasal gebelikmis gecen ay rahim filmi cekildim sorun çıkmadı hayırlısı ile bekliyorum:)
Kvser Aslannnn bennnn🙋🏼♀️Rabbim biran önce nasip etsin inşallah her isteyen kadına tattırsın bu duyguyu 🥰🤲🏻
Rabiakltk5 Aslannnn bende 1 sene önce 4 aylik bebeğimi kaybettim suan istiyorum ama vitaminlerim baya eksik doktor önce vitaminlerin düzelmesi lazım dedi bakalım hayırlısı ne zamansa ozaman olsun
Dilber98 Bende Anne olmak istiyorum🥺7 sene oldu.Hiç hamile kalmadım,hiç bir tedavi,kürler,ilaçlar,otlar,yağlar,masajlar fayda etmedi etmiyor.Çok yoruldum çok🥀
minikumutlar Aslannnn bende 19 gündür adet olmuyorum kan negatif çıkıyo doktor adet söktürücü vermişti almadım kullanmak içimden gelmedi inşallah geç döllenmedir benim gibi bu durumu yaşayan hamişler var mı kızlar eşimde bende rüyamda hamile olduğumu gördük eşimin rüyasında 19 günlük hamileyim demişim benimkinde ise test yapmıştım dün pozitif çıkmıştı aaa bak demekki geç döllenmeymiş diyodum rüyamda 😅😅🙏🙏🙏
Birmelekbirhayat Merhaba kızlar ☺️ Bende bir senedir evliyim 4 aydir deniyoruz ama çocuğumuz olmadı , bu ay daha adetime 10 gun var ama mide bulantısıyla uyandım bir gece sonrasında ara ara kasık agrilarim oluyor ve koku hassasiyetim oluştu bazen de başım dönüyor daha 4 gun önce test yaptım ama negatifti simdide psikolojik mi diye düşünüyorum sizcee ❤️
Royem62 Birmelekbirhayat benimde 10 gün var kuzum mide bulantısı göyüs ve kasık ağrısı var b3nde de ama test için çok çok erken 10 gün çok daha yumurtlamanın üstünden bile en fazla 4 5 gün geçmiştir en az 10 12 gün geçmiş olması lazım
Birmelekbirhayat Royem62 yaaa cok haklısın sabırsızlanıyorum olsun artık diye önceden bilmeden denedik sonrada bi doktor gördüm 3 2 3 2 ilişki süresi diyordu onu denedik kısmet insallah olur merakla bekliyoruz ❤️ Eşim rüyasında görmüş birde bakalım 😬
gullu_01 Ya kızlar birşey sorucam ben evleneli 3 ay oldu biz çocuk yapmaya karar verdik bir dogrugan dönemine denk getirdim iki kere oldu ilişkim farklı günlerde nezman belli olur kanda nezmna çıkar daha doğrusu 🤭🙄
Sumeyye_066 Aslannnn meraba nasıl soracam bilmiyorum çocuk düşünüyoruz ama kafam karışıyor adetten sonra mi olması gerekiyor yoksa 15 gun sonra mi ilişkiye girmek gerekiyor yardımcı olur musunuz
Birmelekbirhayat Sumeyye_066 Merhaba instagramda bir doktor var mfk yontemi diye çıkıyor zaten onu araştır istersen bende net bilmiyorum deneme aşamasındayız hala yorumları cok guzel o doktorun yöntemlerini söylüyor hemen oluyormuss ben denedim bu ay bekliyorum bakalim .. ☺️
Birmelekbirhayat Sumeyye_066 tabiki. ☺️ “ Docdrmfk “ #mfkyontemi yazıncada çıkıyor Mfk karışımı “bal propolis ari sutu karşımı” Omega 3 D vit Folat Tum bunlari yapip adet bitim gününde iliski ve sonrasında 3. Gun 2.gun 3.gun diye sürekli ilişki Diye yaziyor , ben sadece d vit. Ve bal kullandim ama çokta dikkat etmedik , bu ay bakalim olacak mi ☺️