Aysegul34_16 Elif92 hatırlamıypum cnaım eylül ayımda öyleydi sonra düşük yaptım ☹️ Üzüntüden düştü bebeğim ama öyle çıkmıştı bnımde1 hafta sonra baktırdım 53.70 çıkmıyı
Merve1995 Mavisssss hayır canım hicbir tedavi görmedim allaha şükür hamileyim şuanda. Allah isteyen herkese nasip etsin bence kafaniza takmayarak doktor kontrolünde gebelik plânlayin doğru zamanda yapılan birleşme sizi allahın izni ile bebeğe götürüyor 💕
Merve1995 Mavisssss allah kolaylık versin canım , kafandan atmaya bak bence tabiki doktorlar en iyisini bilir ama psikoloji en önemli şey , allaha sığın olmaz denilen oluyor . Nasip etsin Allah sana ve bütün bu durumları yaşayanlara 🤲
Mavisssss Merve1995 allah razı olsun canım herkeze raabım yardım etsın en hayırlısından evlat nasıp etsın .
Betulzerya kelebek12345. Kafanızdan çıkarmanız lazım ben 1.5 yıl bekledim ve her ay adet olup olmicagimi bekledim ve bir gun aman olursa olur olmazsa tedavi olurum dedim ve o ay hamile kalmisim halbuki ramazan ayindaydik yani cinsellikte neredeyse hic olmadi ama rabbim nasip etti simdi 6 aylik hamileyim kizimi bekliyorum rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Mucizem00 Aslannnn canım Biz de bir senelik evliyiz bizim de olmuyordu Dr. Ulun Ulug Kadıköy’de ona gittik Eşimde sperm azlığı vardı Vitamin verdi Ben de rahim filmi çekildim doktor dedi rahim filminden sonra gebe kalma ihtimali çok yüksek gerçekten de çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür Rabbim size nasip eder inşallah istersen bir rahim filmi çekildi tüplerin açık mı kapalı mı ona bakılır
Sevcan1 Mucizem00 Benim de polikistik overim var burayi okudukca guzel haberler duydukca stresim azaliyo. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Sevcan1 Seva_sevaa Seva_sevaa Kac yillik evlisin? İnternette bi bal var denedin mi ? Herkes cok iyi diyo bende aldim ama daha baslamadim. Eger yeni evliysen 1 sene olmamasi normal diyolar
Seva_sevaa Sevcan1 3 yıldir evliyim ama 4 aydir korunmayi biraktik. Doktorda öyle dedi 1 yıl yada 6 ay olmamami normal ama yinede insan isteyince heray beklentiye giriyor 😊
Sevcan1 Seva_sevaa bence biraz unut o konuyu takinca hic bisey olmuyo yazi bekle biraz tatil yaparsin sonrasinda dusunursun. Hem zmanda gecmis olur.