gzllrun Kızlar malum çalışıyorum çıkış saatlerindede bi çok yer kapalı oluyor avm vs e bebek civil başka olmuyor net üzerinden alışveriş yapabilceğim memnun kaldığınız siteler varmı şu enucuzbebekmarket dışında 🙈 birde şu bebek telsizi ve ateş ölçer önerisi bekliyorum :) Kasım annelerine selam olsun 💕
Cigdem07 gzllrun canım n11 sayfasına bak ateş ölçer için bende ordan alacagım 1 sn olarak ölçenler var onlardan düşünüyorum fiyat olarak gayet uygun garantili
As_1 gzllrun slm kasım annesii bende kasım annesiyim kaç kasım soruna gelck olursakta hicbr bilgim yok bende senin gibi civil e bebek flndan bakiyorum
Aynur63 gzllrun bebegen bebelimanı bunlar gayet uygun ben bikaç sipariş verdim gayette kaliteli şeyler
BaharTabih gzllrun canm gitti gidiyor dan temassız ateş ölçer aldım wee baby ın gayet güzel düşünebilirsin fiyatıda 120 tl
gzllrun As_1 yani sata göre 26 kasım gözüküyor ama erkek bebek bekliyorum bakalım sizinki kaç kasım 🙏🏻
RabiaYusuf gzllrun bende istiyorum yaa neden gereksiz olsunkii instagramda bi sayfa buldum cok uyguna yapiyor 100% pamuk ona yaptircam bende🙈🙈🙈 hastane cikisi olarak.. normalde hastane cikislarida o fiyattaa zatenn
eslemimm58 Canım bende Kasım annesiyim instagram da mtcbaby var ben ordan aldım gayet kaliteli bakabilirsin ☺️
Badevehande Bende Kasım annesiyim miniço sayfasından anne yanı beşiği aldım 3 günde geldi gitti gidiyordan ev tipi ana kucağını ve yorgan aldım oda 2.gün geldi gayet güzeldi yani bence internet kolaylık gayet memnun kaldım😊 kıyafetleri karışık heryerden var hediye zaten çoğu annem ablam kaynanam aldı ben civil A101 lcw den almıştım canım 😊
turkancakar RabiaYusuf bu sayfadan https://www.instagram.com/tugbakugu_forbaby/ buna benzer yaptırmayı düşünüyodum orda 200 tl sizin önerdiğiniz sayfa güvenilirmi fiyatları uygun geldi sipariş verdinizmi ?
RabiaYusuf turkancakar o sayfayi biliyorumm .. yok vermedim daha sali gunu drdan cikinca vercem .. kapida odemesi var yolladigim sayfanin bide 100% pamuk .. yani guvenilir geldi bana